SURVIVOR

Survivor 2: Η απόλυτη δικαίωση για τον Σώζοντα δια στόματος Μελίνας

Το Survivor πέρα από ένα παιχνίδι επιβίωσης και δύναμης έχει εξελιχθεί και σε «αληθινές ιστορίες». Στο επίκεντρο η Εύη Σαλταφερίδου και η συμπεριφορά της απέναντι στην πρώην φίλη και συμπαίκτρια Κατερίνα Δαλάκα.

Η Κατερίνα δηλώνει απογοητευμένη από τις επιθέσεις που δέχεται από εκείνη και δηλώνει πως έκανε πολύ καλά που απομακρύνθηκε μετά την αλλαγή των ομάδων.

«Σήμερα κατηγορήθηκα ξανά από την Εύη. Δεύτερη φορά που μου κάνει επίθεση χωρίς λόγο. Δεν καταλαβαίνω το λόγο που μου κάνει επίθεση και δεν θα ασχοληθώ καθόλου. Χαίρομαι που απομακρύνθηκα πριν γίνει όλο αυτό το σκηνικό γιατί από πριν είχα δει κάποιες αλλαγές σε συμπεριφορές και ήταν δικαίωμά μου και δική μου πρωτοβουλία το να απομακρυνθώ. Τελικά δικαιώθηκα γιατί η Εύη βγήκε ένα άτομο που μου κάνει επίθεση χωρίς να υπάρχει λόγος. Και αυτό με στεναχωρεί διπλά. Με την Εύη κοιμόμασταν μαζί, τρώγαμε μαζί και ήμασταν 24 ώρες μαζί. Εγώ της έχω φερθεί άψογα.»

Και έρχεται η Μελίνα Μεταξά που ανήκει πια στην ομάδα των Διάσημων να πάρει το μέρος της και να μνημονεύσει τον Σώζοντα Παλαίστρο Χάρο. Αυτό ονομάζεται δικαίωση.

 

«Αν μπορώ να χρησιμοποιήσω την έκφραση “Άγιος άνθρωπος” για κάποιον από τα παιδιά που έχουν φύγει από το παιχνίδι, θα την χρησιμοποιούσα για τον Σώζοντα. Κάποτε είχε πει ότι η Εύη είναι ανακατώστρα. Όπως φαίνεται είχε απόλυτο δίκιο. Γιατί όταν περνάει από όλη την ομάδα είναι “καλημέρα σας παιδιά”, πάρα πολύ χαρούμενη, με ένα χαμόγελο να. Όταν πηγαίνουμε σε αγωνίσματα ή στο συμβούλιο είναι σαν να περιμένει κρυμμένη πίσω από τον τοίχο για να κάνει επίθεση κυρίως στην Κατερίνα και μετά σε όποιον πάρει ο χάρος».