SURVIVOR

Survivor 2: Η απίστευτη συγκίνηση της Ντάριας όταν συνάντησε τον σύντροφό της

H Ντάρια και ο Γιάννης Τσίλης ήταν οι δύο τυχεροί (ή, αν θέλεις, οι πιο μαχητικοί) και κατάφεραν να πάρουν τη νίκη και μαζί ένα από τα μεγαλύτερα έπαθλα στην ιστορία του Survivor. Να επιστρέψουν για λίγες ώρες στην Ελλάδα προκειμένου να συναντήσουν τους δικούς τους.

Η συγκίνηση ήταν μεγάλη για τους νικητές παίκτες και μόνο στην ιδέα ότι θα αντίκριζαν τους αγαπημένους τους και φυσικά κορυφώθηκε όταν τελικά έγινε η συνάντηση.

Η Ντάρια συγκεκριμένα είδε τους γονείς και τον μικρό της αδερφό. Εκτός από την οικογένειά της όμως βρέθηκε με τον σύντροφό της, Γιώργο Ανδριαδάκη. Μάλιστα να σου θυμίσουμε ότι σε ένα από τα προηγούμενα έπαθλα επικοινωνίας είχε δακρύσει με το μήνυμά του.

 

Αγκαλιές, κλάματα ενώ την ώρα που ήταν μπροστά της του επαναλάμβανε συνεχώς «Ψέματα! Ψέματα! Για να σε δω λίγο».

«Δεν μπορούσα να καταλάβω ότι τον βλέπω μπροστά μου. Μου φάνηκε απίστευτα περίεργο ότι ναι όντως είναι αυτός και τον έχω μπροστά μου», είπε η Ντάρια για τον σύντροφό της τον οποίο χαϊδευτικά φωνάζει Μπι.

Ο σύντροφός της τής έδωσε ένα τριαντάφυλλο, μια εικόνα του Αγίου Γεωργίου και ένα σημείωμα μετά το οποίο η Ντάρια τα έχασε τελείως από τη συγκίνηση.

«Δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω αυτό», του είπε.

«Φύλαξέ το να το πάρεις μαζί σου», της απάντησε.

«Δεν έχω λόγια. Τα έχω χαμένα. Έχω πολλά τώρα στο κεφάλι μου. Τα συναισθήματά μου είναι ανάμεικτα, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι είμαι τρισευτυχισμένη», δήλωσε η Ντάρια.

O δε Γιάννης δέχθηκε επίσκεψη από τους γονείς του οι οποίοι τον αγκάλιασαν συγκινημένο ενώ η μητέρα του (αθάνατη Ελληνίδα μάνα) του έδωσε ένα τάπερ με φαγητό. Κοτόπουλο με μπάμιες για την ακρίβεια.

Μπορείς να δεις πιο αναλυτικά όλα όσα έγιναν στο βίντεο που ακολουθεί.

 

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/daryaturovnik