SURVIVOR

Survivor 2: Η άκομψη ερώτηση του Μουρούτσου στην Σπυροπούλου έβαλε φωτιά στο Twitter

Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση βγήκαν από την ομάδα των Διασήμων του Survivor αφού με 10-5 έχασαν στο αγώνισμα ασυλίας από τους Μαχητές. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ήταν η υποψήφια που αναδείχθηκε από την κάλπη. Και μετά έγινε ο κακός χαμός. Ο Μιχάλης Μουρούτσος τοποθετήθηκε κομματάκι άκομψα.

Μιχάλης Μουρούτσος: Κωνσταντίνα αν έφευγες από το παιχνίδι θεωρείς ότι η ομάδα θα δυνάμωνε ή θα αποδυναμωνόταν; Αγωνιστικά καθαρά το λέω.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Μάλλον θα δυνάμωνε θεωρώ.

Μιχάλης Μουρούτσος: Χαίρομαι για αυτό που ακούω γιατί έχω ξαναπεί ότι η Κωνσταντίνα είναιπολύ ειλικρινής και την τιμά ότι αναγνωρίζει την επίδοσή της. Και το ίδιο θα ήθελα να ρωτήσω και την Όλγα. Αν έφευγε η Κωνσταντίνα από το παιχνίδι θα δυνάμωνε ή θα αποδυναμωνόταν η ομάδα;

Όλγα Φαρμάκη: Θα δυνάμωνε η ομάδα.

Μιχάλης Μουρούτσος: Και τώρα θέλω να ρωτήσω την Κατερίνα.

Κατερίνα Δαλάκα: Θα δυνάμωνε η ομάδα.

Μιχάλης Μουρούτσος: Προσωπικά για να δυναμώσει η ομάδα θα ήθελα να φύγει η Κωνσταντίνα από το παιχνίδι. Θα μπω στη διαδικασία να ψηφίσω έναν άντρα κι εδώ θα αποδειχθεί πως δεν είμαστε κλίκα. Οπότε θα ψηφίσω τον Γιάννη Δρυμωνάκο διότι είναι ένας παίκτης που έχει δηλώσει πως είναι πιο αδύναμος από όλους τους άντρες. Ξέρω μέσα μου ότι έχει κι ένα χρόνιο πρόβλημα το οποίο μπορεί να ξεπεραστεί τις επόμενες ημέρες. Έχω δώσει πολλά στην ομάδα και δε θέλω σε καμία περίπτωση να φύγει ο Γιάννης από το παιχνίδι. Αν ήμουν και θεατής θα του έδινα και την θετική μου ψήφο.

Γιάννης Τσίλης: Το κριτήριό μου είναι καθαρά το αγωνιστικό κομμάτι, έτσι έχω ψηφίσει από την αρχή. Έτσι λοιπον και σήμερα παρόλο που με το συγκεκριμένο άτομο έχουμε έρθει πολύ κοντά και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα η ψήφος μου πηγαίνει στον Νάσο.

 

To Twitter σε έξαλλη κατάσταση (ρε, πώς αλλάζουν τα πράγματα)