SURVIVOR

Survivor 2: Ένταση ανάμεσα στις πρώην κολλητές φίλες Δαλάκα και Σαλταφερίδου

Instagram/survivorgreece

Η Κατερίνα Δαλάκα και η Εύη Σαλταφερίδου υπήρξαν κάποτε κολλητές φίλες στον μικρόκοσμο του Survivor. Στην ίδια μικρή κοινότητα των Διασήμων και των Μαχητών τα πράγματα έχουν αλλάξει πολύ, όπως απέδειξε και το χθεσινό επεισόδιο του Survivor. Τα δύο κορίτσια έχουν βρεθεί «απέναντι» και οι εντάσεις είναι αρκετές.

Όλα ξεκίνησαν όταν άλλαξε η σύσταση των ομάδων των Διασήμων και των Μαχητών. Η Εύη Σαλταφερίδου έδειξε να δυσκολεύεται να συγχωρήσει την Κατερίνα Δαλάκα που δεν την κράτησε στην ομάδα των Διασήμων, ενώ εκείνη ενοχλήθηκε από την απομάκρυνση της Εύης.Τα πράγματα όμως πια έχουν φτάσει στα άκρα με αφορμή μια άσεμνη σχημη χειρονομία που έκανε ο Πάνος πριν από λίγες ημέρες στη Δαλάκα κατά τη διάρκεια αγωνίσματος. Σρο χθεσινό επεισόδιο η Εύη υποστήριξε τον συμπαίκτη της λέγοντας πως όλα δικαιολογούνται από την ένταση της στιγμής και πως ο Πάνος δεν είχε κακές προθέσεις. Η στάση της ενόχλησε την Κατερίνα που βλέπει την άλλοτε φίλη της να στρέφεται εναντίον της.

Για τη χειρονομία του Πάνου και τη Μελίνα που του έκανε παρατήρηση μίλησε και η Ροδάνθη σχολιάζοντας: «Δεν της πέφτει λόγος της Μελίνας. Έγινε κάτι ανάμεσα στον Πάνο και στην Κατερίνα και δεν βρίσκω λόγο να ανακατευτεί. Θα μπορούσε να τον πιάσει και να του το πει όχι μπροστά στους άλλους. Αυτό που έκανε η Μελίνα στα δικά μου μάτια φαίνεται ότι θέλει να κερδίσει τις εντυπώσεις».

Οι Διάσημοι συζήτησαν ξανά για το συμβούλιο και την παρέμβαση της Εύης αργότερα και εκεί φάνηκε περισσότερο η ενόχληση της Κατερίνας.

 

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι Διάσημοι επικράτησαν στον αγώνα του επάθλου της άνεσης κερδίζοντας τους Μαχητές με 10-3.

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/survivorgreece