SURVIVOR

Survivor 2: Εκτός παιχνιδιού η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Μετά από 59 (ολόκληρες) ημέρες στο Survivor και έχοντας έρθει πέντε φορές στη θέση της υποψήφιας για αποχώρηση, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποχαιρέτησε την παραλία του Άγιου Δομίνικου.

Ούσα πιο αδύναμη από τους συμπαίκτες της, το όνομά της κατέληγε να είναι γραμμένο πάνω στα περισσότερα χαρτάκια όταν οι παίκτες καλούνταν να ψηφίσουν τον επόμενο παίκτη για αποχώρηση.

Αυτή τη φορά όμως το τηλεοπτικό κοινό, έδωσε την πλειοψηφία των θετικών ψήφων στο Νάσο Παπαργυρόπουλο και τον Στέλιο Κρητικό, αφήνοντας την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου εκτός παιχνιδιού.

«Χαίρομαι πάρα πολύ γι’ αυτά που πήρα και θα τα έχω κληρονομιά. Είμαι πολύ τυχερή που γνώρισα όλους αυτούς τους ανθρώπους και τους χαρακτήρες. Νομίζω το έζησα με όλα τα γκάζια και θα πάω πολύ γεμάτη στην πατρίδα. Ευχαριστώ πολύ», δήλωσε ακριβώς μετά την ανακοίνωση του Σάκη Τανιμανίδη στο επεισόδιο της Πέμπτης. 

 

Οι συμπαίκτες της την τίμησαν με ένα τελευταίο «ζντο» το οποίο έκανε την Κωνσταντίνα να ξεσπάσει σε κλάματα. «Χαίρομαι πάρα πολύ. Είσαι πραγματική μαχήτρια»,της είπε ο Μιχάλης Μουρούτσος την ώρα που της έκανε την αγκαλιά του αποχαιρετισμού.

Ποια θα είναι η επόμενη ημέρα; Θα δείξει με την επιστροφή της στην Ελλάδα.