SURVIVOR

Survivor 2: Δαλάκα και Τσίλης “δίνουν” τον Παπαργυρόπουλο on camera

Μετά την ένωση των δύο ομάδων του Survivor, ο Νάσος Παπαργυρόπουλος βρίσκεται πλέον στο δυναμικό των Μαχητών, αφήνοντας πίσω του τους Διάσημους, με μεγάλη του χαρά μάλιστα.

Όπως δήλωσε και ο ίδιος είναι η πρώτη φορά που χαμογελάει, γεγονός που πείραξε τους πρώην Διάσημους συμπαίκτες του, οι οποίοι έσπευσαν να σχολιάσουν την εντελώς διαφορετική συμπεριφορά και ψυχολογία του Νάσου.

«Προσωπικά εμένα με παραξένεψε η αντίδραση του Νάσου στο κλείσιμο του αγωνίσματος, που ανέφερε ότι πρώτη φορά χαμογελάει από την αρχή του παιχνιδιού μέχρι σήμερα. Δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο για τον οποίο το ανέφερε αυτό, από τη στιγμή που και η προηγούμενη ομάδα μεταξύ μας ήμασταν όλοι καλά. Δεν υπήρχαν διαφωνίες», είπε ο Γιάννης.

Η Κατερίνα από τη μεριά της είπε τα εξής: «Κι εγώ πληγώθηκα αρκετά από τη συμπεριφορά του Νάσου, διότι είδα ένα άλλο άτομο από αυτό που είχα γνωρίσει. Όσο ήμασταν στην ίδια ομάδα ήταν εξαφανισμένος μόνιμα στα βράχια, απομονωμένος. Και από την ένωση και μετά έκανε παρέα μόνο με τους Μαχητές. Τον τελευταίο καιρό στον πάγκο προσπαθούσα όλους να τους εμψυχώσω, να τους ξεσηκώσω και ο Νάσος ήταν παραδομένος. Δεν είχε πάθος όπως στις αρχές. Τώρα είδα ένα άλλο άτομο, χαρούμενο, ευτυχισμένο, να φωνάζει στον πάγκο. Με στεναχώρησε πάρα πολύ».