SURVIVOR

Survivor 2: Αυτός είναι ο σύντροφος της Ντάρια των Μαχητών

Δάκρυα και συγκίνηση είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο του Survivor 2, μιας και οι παίκτες μάχονταν για ένα πολύ σημαντικό έπαθλο για αυτούς, αυτό της επικοινωνίας. Οι μήνες περνούν και είναι απόλυτα φυσιολογικό να λείπουν στους παίκτες τα αγαπημένα τους πρόσωπα και να θέλουν να λάβουν έστω ένα μικρό μήνυμα από εκείνους.

Στο τελευταίο επεισόδιο είδαμε μάλιστα την Ντάρια, την παίκτρια των Μαχητών, σε διάφορες στιγμές να δηλώνει πως της έχει λείψει πολύ ο σύντροφός της και πως έχει στεναχωρηθεί που μέχρι τώρα στα έπαθλα επικοινωνίας δεν έχει πάρει και κάποιο δικό του μήνυμα. Αυτό συζητήθηκε τόσο στην καλύβα με τους συμπαίκτες της όσο και στην παραλία όπου θα λάμβανε χώρα το αγώνισμα, όταν ο Σάκης Τανιμανίδης έδωσε τον λόγο στην παίκτρια.

Η μάχη στο αγώνισμα για το έπαθλο της επικοινωνίας ήταν μεγάλη και οι Μαχητές ήταν αυτοί που τελικά το κέρδισαν. Αυτή τη φορά τους παίκτες δεν περίμενε κάποιο γράμμα, αλλά είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν γραπτά μηνύματα με το αγαπημένο τους πρόσωπο σε πραγματικό χρόνο.

Ο σύντροφός της έγραφε: «Κοριτσάκι μου γλυκό, αγάπη μου, θέλω να ξέρεις ότι όλα είναι καλά εδώ αλλά το μόνο που περιμένω είναι να σε σφίξω ξανά στην αγκαλιά μου όπως εκείνο το βράδυ που σε άφησα να φύγεις για να νιώσεις ότι είσαι τα ΠΑΝΤΑ για μένα». Η Ντάρια απάντησε πως δεν μπορούσε να σταματήσει να κλαίει και πως τον αγαπά όσο τίποτα. Αξίζει να σημειωθεί, πως ο σύντροφός της παρακολουθούσε το επεισόδιο και ανέβαζε στιγμιότυπα μέσω insta stories τα οποία συνόδευε με μηνύματα όπως: σ’ αγαπώ και μου λείπεις.

You are everything to me ,,,, @daryaturovnik

A post shared by Gio (@gandri997) on

 

Δυο μήνες ,,,,, και ο χρόνος δεν περνάει ,,

A post shared by Gio (@gandri997) on

Happy Valentine’s Day my girl ,,,

A post shared by Gio (@gandri997) on

You have to believe in your self And be strong

A post shared by Gio (@gandri997) on

A post shared by Gio (@gandri997) on