SURVIVOR

Survivor 2: Αποχώρησε ο Στέλιος Κρητικός, άφωνη η ομάδα των Διασήμων

instagram/survivorgreece

Σώζων Παλαίστρος, Νάσος Παπαργυρόπουλος και Στέλιος Κρητικός ήταν όπως ήδη γνωρίζαμε οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση από το Survivor. Ο Στέλιος Κρητικός ήταν αυτός που δεν τα κατάφερε και τέθηκε εκτός του reality επιβίωσης.

Ωστόσο, η αποχώρηση αυτή λίγη σημασία θα έχει από εδώ και πέρα, μιας και ο πιο ενοχλητικός παίκτης για την ομάδα των Διασήμων παραμένει εντός παιχνιδιού. Ο λόγος για τον Σώζοντα Παλαίστρο, ο οποίος εκτέθηκε ανεπανόρθωτα από τις δηλώσεις των συμπαικτών του κατά τη διάρκεια του συμβουλίου.

Λίγο μετά τις αποκαλύψεις, την ένταση που προκλήθηκε και το γενικότερα τεταμένο κλίμα, ο Σάκης Τανιμανίδης έπρεπε να ανακοινώσει τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας. Κι ενώ, σύσσωμη η ομάδα των Διασήμων περίμενε την αποχώρηση του Σώζοντα, κάτι τέτοιο δεν έγινε.

Το άκουσμα του ονόματος του Στέλιου Κρητικού έφερε όπως είπε κι ο παρουσιαστής μια παρατεταμένη απόλυτη σιωπή, η οποία εντέλει λύθηκε από τις τελευταία δήλωση του Στέλιου στο παιχνίδι: «Το είχα πει από χθες. Το διαισθανόμουν. Μου αρέσει που πληρώνω εγώ τη σιωπή μου και την προστασία μου. Δεν πρόκειται να αλλάξω και έτσι θα συνεχίσω να κάνω. Φεύγω με πολύ καθαρή τη συνείδησή μου, για αυτό είπα θα μιλήσω τώρα ώστε να μην επηρεάσω κανέναν».

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram/survivorgreece