WATCHLIST

Survivor 2: Η Κατερίνα Δαλάκα στον ημιτελικό και το πρώτο μήνυμα της Βιργινίας Δικαιούλια

To Survivor φτάνει στο τέλος του με τους παίκτες να συμπληρώνουν έξι μήνες παραμονής στον Άγιο Δομίνικο. Ο Ηλίας Γκότσης και η Μελίνα Μεταξά βρίσκονται στον ημιτελικό και εκκρεμούσε η τρίτη θέση που παιζόταν μεταξύ Κατερίνας και Βιργινίας.

Το τηλεοπτικό κοινό ψήφισε και τελικά η Κατερίνα Δαλάκα είναι αυτή που πηγαίνει στον ημιτελικό και μπορεί να διεκδικήσει την πρώτη θέση και το έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Η Κατερίνα Δαλάκα ανέφερε λίγο πριν την ανακοίνωση: «Νιώθω τεράστια χαρά που κατάφερα να φτάσω μέχρι εδώ. Το αποτέλεσμα όποιο κι αν είναι ο κόσμος είναι ο καλύτερος κριτής οπότε τους ευχαριστώ για όλη τη στήριξη.»

Η Βιργινία Δικαιούλια, κρατώντας της το χέρι είπε: «Νιώθω πάρα πολύ χαρούμενη. Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένη με τον εαυτό μου, πολύ περήφανη. Θα είμαι ευχαριστημένη όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα γιατί, όπως έχω πει και στο παρελθόν, όταν πρόκειται για τους ανθρώπους που αγαπάς δεν υπάρχουν εγωισμοί.»

 

Το πρώτο μήνυμα της Βιργινίας στο Instagram μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος.

«Ένα ευχαριστώ είναι λίγο για όλη τη στήριξη σας, ένα μακρύ αλλά όμορφο ταξίδι έφτασε στο τέλος του για εμένα, κατάφερα να ξεπεράσω τον εαυτό μου κατά πολύ και να μην τα παρατήσω. Πήρα τεράστια μαθήματα ζωής μέσα από αυτό το παιχνίδι και επειδή κάθε τέλος είναι και μια καινούργια αρχή και μ’ αρέσει πάντα να εστιάζω στα θετικά, πλέον απλά ανυπομονώ να δω τι μου επιφυλάσσει το μέλλον.»

 

 

Κεντρική Φωτογραφία: instagram.com/survivorgreece