WATCHLIST

Survival Secret: Ο καυγάς του Αϊβάζη για το καρπούζι και η απάντηση της Κορινθίου

Το Survival Secret έκανε πρεμιέρα και πριν ακόμα μάθουμε τις ομάδες υπήρξε διαφωνία και οι Διάσημοι φαίνεται πως θα μας απασχολήσουν πολύ. Πρωταγωνιστής ο Γιάννης Αϊβάζης. Για ένα καρπούζι διαφώνησαν και τον έκαναν έξαλλο. Έτσι σου λέει θα περάσουμε τον καιρό μας; Έχασαν και το πρώτο αγώνισμα και είχαν μία παραπάνω πίεση.

”Το καρπούζι ποιος το ‘κοψε; Το έχετε αφήσει και θα μαζευτούν μύγες εκεί πάνω. Ρίξτε νεράκι γιατί εκεί θα κοιμηθούμε. Εμένα προσωπικά δε μου αρέσει αυτό και ξεκινάμε και θα γίνει βλακεία. Πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε, διαφορετικά να κάτσουμε όλοι στην παραλία αραλίκι κι ό,τι έρθει. Εγώ την αντέχω την πείνα. Δεν μπορούν να δουλεύουν πέντε άτομα. Είναι χαζό αυτό.”

Κι έρχεται η Μαρία Κορινθίου μέσω της εκπομπής ”Φτιάξε καφέ να στα πω” να δώσει τη δική της εκδοχή για το ξέσπασμα του Γιάννη.

”Ο καβγάς με τον Γιάννη Αϊβάζη έγινε επειδή κάποιος έβρισε εμένα και την Ισμήνη. Αυτό όμως δεν βγήκε. Ουσιαστικά αυτό έγινε, αλλά δεν το έγραψαν. Δεν θέλω να μπω σε περαιτέρω λεπτομέρειες, αλλά ο λόγος ήταν γιατί έβρισαν εμένα και το παιδί του.”

 

Κεντρική Φωτογραφία: NDP Photo Agency