WATCHLIST

Survival Secret: Η αποκάλυψη για το έπαθλο από τον Κώστα Σόμμερ και τα σχόλια στο twitter

Η νέα τηλεοπτική σεζόν ξεκίνησε και σιγά- σιγά επιστρέφουν στη μικρή οθόνη παλιές και αγαπημένες εκπομπές αλλά και καινούριες που υπόσχονται να μας απασχολήσουν τους επόμενους μήνες. Το ''Survival Secret'', η παραγωγή- απάντηση του Epislon TV στο ''Survivor'' του ΣΚΑΪ έκανε πρεμιέρα και όλα τα βλέμματα στράφηκαν στην Κουρούτα της Ηλείας, όπου μένουν οι παίκτες.

Ο Κώστας Σόμμερ παρουσίασε τους παίκτες που θα διεκδικήσουν το έπαθλο των 150.000 ευρώ και στη συνέχεια έγινε το πρώτο αγώνισμα. Η βασική διαφορά με το ”Survivor” αφορά το έπαθλο του κάθε αγωνίσματος, που δεν είναι άλλο από το μεγάλο έπαθλο του reality!

Στο σεντούκι που εμφανίστηκε στην παραλία δεν υπήρχε, όπως θα περίμενε κανείς, τρόφιμα, εργαλεία ή νερό αλλά το χρηματικό έπαθλο, το οποίο όπως αποκάλυψε ο παρουσιαστής θα το κρατάει η ομάδα που θα κερδίζει το αγώνισμα. ”Αυτό το σεντούκι είναι ο λόγος της μάχης. Εδώ μέσα βρίσκεται για πρώτη φορά σε ένα τέτοιο παιχνίδι, το χρηματικό έπαθλο. Και για πρώτη φορά περνάει από την πρώτη μέρα στα χέρια σας. Και από σήμερα και στο εξής διεκδικείτε ποιος θα το κρατάει. Οπότε κάθε εβδομάδα η νικήτρια εβδομάδα θα παίρνει το σεντούκι και θα το κρατάει στα χέρια της” ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε ότι αυτός που θα κρατάει το κλειδί θα είναι αυτός που θεωρεί ”αρχηγό” η εκάστοτε ομάδα.

Φυσικά οι χρήστες του twitter δεν άφησαν ασχολίαστη την πρεμιέρα.