WATCHLIST

Stranger Things 3: Όσα πρέπει να ξέρεις για την επόμενη σεζόν

Είτε έχεις ήδη τελειώσει τη 2η σεζόν, είτε έχεις βάλει στο πρόγραμμα να το κάνεις κάποια στιγμή (εγώ σε καταλαβαίνω που το αμέλησες, «έσκασε» μαζί με το "Dark" και δεν ήξερες τι να πρωτοδείς), το "Stranger Things" θα συνεχιστεί, κι αυτή είναι μία πληροφορία που πρέπει να ξέρεις. Πότε επιστρέφει; Για πόσες σεζόν; Θα 'χουμε νέο κακό να μισούμε; τι σχέδια έχει ο Demogorgan για την Eleven; Πολλά τα ερωτήματα.

Χάρη στις διαρροές, κάποια θα απαντηθούν ευθύς αμέσως.

Οι αδερφοί Duffer αναλαμβάνουν και πάλι

Οι δημιουργοί του θα ξανασηκώσουν τα μανίκια και για την 3η σεζόν. Οι Matt και Rose Duffer λέγεται πως θα αναλάβουν δύο ακόμα projects στο Netflix.

Η παρέα μεγαλώνει

 

Δεν εννοώ σε μέγεθος, αλλά σε ηλικία. Τα παιδιά είναι κανονικοί έφηβοι με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Αχχ, μωρά ήταν στον πρώτο κύκλο. «Θα είναι έναν χρόνο μεγαλύτεροι όταν θα ξεκινάμε τα γυρίσματα» είπε ο Matt Duffer στο Hollywood Reporter, συμπληρώνοντας πως «Αυτό αναγκάζει τη σειρά ν’ αλλάξει, ακριβώς γιατί θ’ αλλάξουν και τα παιδιά».

Περίμενε νέες σκοτεινές δυνάμεις

O παραγωγός Shawn Levy το έχει πει: θα εμφανιστούν δυνάμεις του κακού που δεν έχουμε δει ξανά μέχρι σήμερα. Γκλουπ.

Τα επεισόδια θα είναι οκτώ

 

Επιβεβαιωμένο κι αυτό, οκτώ όπως και στην πρώτη σεζόν.

O καημένος ο Will θα ηρεμήσει λίγο

«Θα τον αφήσουμε να κάνει ένα διάλειμμα δεν θα τον στείλουμε στο διάολο αυτή τη φορά. Θα έχει θέματα να αντιμετωπίσει, αλλά όχι τόσο τρομακτικά» έχει πει ο Shawn Levy. Όχι άλλο δράμα για τον Will βρε παιδιά. Σεβαστείτε λίγο τη Winona. 

Θα ‘χουμε απώλειες. Φτου.

Κάποιοι από τους χαρακτήρες που αγαπάμε, δεν θα ‘χουν καλό τέλος. Αυτό τώρα γιατί;

Και για όλα αυτά, θα πρέπει να κάνεις υπομονή

Stranger Things 3, καλό 2019. Κανονίστε μόνο να πέσει πάνω στο Game of Thrones, να μην έχουμε ζωή.