SEX AND THE CITY

Ο πραγματικός λόγος που η Carrie διάλεξε τον Mr.Big κι όχι τον Aidan

Το Sex and the City τελείωσε το 2004, με τον Mr. Big να έχει κατασταλάξει επιτέλους και να δηλώνει με σιγουριά ότι θέλει να είναι μαζί με την Carrie. Για ποιο λόγο όμως η Carrie δεν έμεινε με τον Aidan;

H Candace Bushnell, συγγραφέας του βιβλίου “Sex and the City”, το οποίο μεταφέρθηκε στις οθόνες μας, μιλώντας στο Us Weekly αποκάλυψε πως ο λόγος για τον οποίο η Carrie κατέληξε μαζί με τον Mr. Big, είναι επειδή η μητέρα της Candace “για κάποιο λόγο σιχαινόταν πάντα τον Aidan. Οπότε δε θα μπορούσα να είμαι ποτέ team Aidan”, είπε χαρακτηριστικά.

“Κάθε φορά που πήγαινα σπίτι να δω τους γονείς μου, η μητέρα μου έλεγε ‘Γιατί η Carrie είναι με τον Aidan και όχι με τον Mr. Big; Πρέπει να ξεφορτωθείς τον Aidan. H μητέρα μου δεν ένιωσε ποτέ ότι ο Aidan ήταν ο σωστός άνθρωπος για την Carrie'”. Απ’ ό,τι φαίνεται η γνώμη της μαμάς έπαιξε καθοριστικό ρόλο για το φινάλε της σειράς.

Όταν ρώτησαν την Candace αν θα βγει ποτέ Sex and the City 3, εκείνη δήλωσε: “Πάντα ευχόμουν να συμβεί. Δεν ξέρω αν θα γίνει βέβαια, πιθανότατα όχι”. Αν όμως γίνει το θαύμα και βγει μια 3η ταινία, η Candace ελπίζει ότι ο Big και η Carrie θα παραμείνουν “ευτυχισμένοι μαζί”.

Κεντρική φωτογραφία: (AP Photo/Kevork Djansezian)