WATCHLIST

Πώς είναι σήμερα η Λόρα από το “Μικρό Σπίτι Στο Λιβάδι”;

Είναι κάπως τρομακτικό να μιλάμε για μια σειρά που ξεκίνησε πριν ΣΑΡΑΝΤΑΟΧΤΩ ΧΡΟΝΙΑ. Ήταν μόλις 1974 όταν προβλήθηκε το πρώτο επεισόδιο του «Το Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι», το οποίο ανέθρεψε γενιές και γενιές. Η σειρά προβαλλόταν για δέκα χρόνια, αλλά οι επαναλήψεις ήταν πολλαπλάσιες. Ειδικά στην ελληνική τηλεόραση, που το βλέπαμε κάτι μεσημέρια μέχρι πολύ πρόσφατα.

Η μεγάλη σταρ της αγροτικής οικογένειας Ίνγκαλς ήταν σίγουρα η Laura. Η μία από τις τρεις κόρες της φαμίλιας. Υιοθεσίες, αλκοολισμός, φτώχεια, πεπρωμένο και ρατσισμός είναι μερικά από τα ζητήματα που έθιξε αυτή η δραματική σειρά, η οποία στιγμές έφτανε στα όρια της κατάθλιψης. Ευτυχώς είχε και λίγο χιούμορ και σωζόταν.

 

Τη Laura που λες, το αγαπημένο κοριτσάκι της σειράς, ενσάρκωνε η ηθοποιός Melissa Gilbert.

Jordan Strauss/Invision/AP Image

Jordan Strauss/Invision/AP Image

H 54χρονη ηθοποιός και τηλεοπτικός παραγωγός ήταν η Laura Ingalls Wilder από τα 10 μέχρι τα 20, οπότε και ολοκληρώθηκε η σειρά του NBC. Ύστερα εμφανίστηκε σε τηλεταινίες όπως το «Ημερολόγιο της Άννας Φρανκ» και το “Miracle Worker”, δάνεισε τη φωνή της στο Batgirl στη σειρά “Batman: The Animated Series”, ενώ το 2012 υποδύθηκε τη μητέρα της Laura, Caroline Ingalls. Το «Μικρό Σπίτι Στο Λιβάδι» ήταν σειρά βιβλίων γραμμένα από την πραγματική Laura Ingalls.

Jordan Strauss/Invision/AP Images

  Jordan Strauss/Invision/AP Images

To 2012 η Melissa πήρε μέρος στο αμερικανικό Dancing with the Stars. Φοβερή!

 

Πριν δυο χρόνια μάλιστα αποφάσισε να κατέβει στην πολιτική θέτοντας υποψηφιότητα ως μέλος του Κονγκρέσου με τους Δημοκρατικούς. Εκλέχθηκε, αλλά σύντομα εγκατέλειψε εξαιτίας ενός τραυματισμού στο κεφάλι και το λαιμό από ένα ατύχημα που είχε το 2012.

Μπες κι εσύ στην παρέα μας στο Facebook. Σε περιμένουμε!