VIRAL

Η ψεύτικη φωτογραφία για την επιστροφή των FRIENDS που προκάλεσε χαμό

Τον τελευταίο καιρό η ποπ κουλτούρα μάλλον δεν περνάει πολύ καλά με αυτά που συμβαίνουν γύρω της και στρέφεται όλο και πιο έντονα σε περασμένες επιτυχίες προσπαθώντας να αναβιώσει τις παλιές δόξες. Μερικές φορές το πετυχαίνει (βλέπε την επιστροφή των ''Gilmore Girls'') και άλλες φορές το αποτέλεσμα είναι απλά άβολο και φριχτό (βλέπε remake του ''Dirty Dancing'').

Η σειρά ”Friends” δεν γινόταν να μην μπλεχτεί σε αυτό το νοσταλγικό παραλήρημα που μας έχει πιάσει όλους τελευταία- αν σκεφτείς μάλιστα ότι περιμένουμε να συμβεί reunion από το 2004 που τελείωσε η σειρά, καταλαβαίνεις γιατί έγινε χαμός με το παρακάτω (ψεύτικο) πόστερ.

Η αλήθεια είναι ότι μοιάζει αρκετά αληθινό και προσωπικά το βρίσκω εξαιρετικό για promo ενός reunion- βέβαια ανήκω κι εγώ σε αυτούς που θα ήθελα να δουν ξανά την παρέα του Central Perk να χαζολογάει ενώ πίνει καφέ. Από την άλλη ο τρόπος που έκλεισε η σειρά πριν 13 χρόνια (!) δεν αφήνει περιθώρια για να επιστρέψει στην μικρή οθόνη καθώς οι ιστορίες των πρωταγωνιστών έκαναν τον κύκλο τους.

Όσον αφορά στο ψεύτικο πόστερ, συγκέντρωσε σχεδόν 370.000 shares και 271.000 reactions ενώ τα σχόλια κάτω από την αφίσα ήταν κάτι μεταξύ ”ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ” και ”Μα φαίνεται ότι είναι ψεύτικο”. Πολλοί βέβαια βρήκαν ευκαιρία να κάνουν τις δικές τους προτάσεις για το ύφος του υποτιθέμενου reunion ενώ αρκετοί ήταν εκείνοι που στεναχωρήθηκαν όταν συνειδητοποίησαν ότι πρόκειται για ψεύτικο poster.