WATCHLIST

Girlboss, η σειρά που πρέπει να δεις αν λάτρεψες το “Devil Wears Prada”

Μπήκε η άνοιξη και άλλαξε η διάθεσή μας· οι βόλτες και οι καφέδες κάτω από τον ήλιο επανήλθαν δυναμικά στην καθημερινότητά μας και πάνω που λες, δεν θα κλειστώ πια στο σπίτι ΤΣΟΥΠ, ανακοινώνει το Netflix την πρεμιέρα για τη σειρά 'Girlboss'.

Κανένα σέβας στον τηλεθεατή που θέλει να βγει για ένα κοκτεϊλάκι μετά τη δουλειά, εκεί να γίνει ένα με τον καναπέ και να βυθιστεί στον κόσμο της φανταστικής Sophia Amoruso, της γυναίκας που δημιούργησε το 'Nasty Gal'.

Η σειρά ‘Girlboss’ έρχεται στο Netflix στις 21 Απριλίου (το Game of Thrones να τα ακούει αυτά που θα επιστρέψει μες στο καλοκαίρι με την πιο συγκλονιστική σεζόν), έχει 13 επεισόδια και στο ρόλο της νεαρής Sophia θα δούμε την Brit Robertson.

Excited to be working with this real life #Girlboss && thanks NastyGal for starting me off in style!

A post shared by Britt Robertson (@brittlrobertson) on

Θα γνωρίσουμε την Sophia πριν γίνει μια από τις πιο πλούσιες γυναίκες στον κόσμο, όταν ήταν ακόμα 22 χρονών και πουλούσε vintage ρούχα και αξεσουάρ στο eBay και θα μάθουμε την ιστορία πίσω από τη δημιουργία του πετυχημένου της brand.

Η σειρά έχει βασιστεί στην ομώνυμη αυτοβιογραφία της Sophia και παραγωγή βρίσκονται οι Kay Cannon (που ήταν και στο Pitch Perfect) και Charlize Theron.

Let's do thisNetflix Original Series #Girlboss arrives April 21.

Posted by Girlboss on Monday, 3 April 2017

Αν λοιπόν λάτρεψες το ”Devil Wears Prada” και η Miranda Priestly είναι η ηρωίδα σου μαζί με άλλες δυναμικές γυναίκες του χώρου, τότε ξέρεις ποια σειρά θα σε καθηλώσει στον καναπέ σου.