GAME OF THRONES

7 ηθοποιοί που για άλλο ρόλο πήγαν κι άλλο ρόλο πήραν τελικά

Πώς θα σου φαινόταν αν σου έλεγα ότι ο ψυχάκιας, creepy, σαδιστής και φοβερά τρομακτικός Ramsay Bolton της σειράς ''Game of thrones'' θα μπορούσε να ήταν ο φανταστικός, γενναίος, γλυκούλης Jon Snow;

Και όμως ο Iwan Rheon, ο ηθοποιός που ζωντάνεψε τον *μακριά από εμάς* Ramsay Bolton έχει αποκαλύψει σε συνέντευξή του ότι είχε περάσει από οντισιόν για τον πιλότο της σειράς και οι παραγωγοί ήταν ανάμεσα σε εκείνον και τον Kit Harrington. Δεν μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι δεν θα ήταν καλός Jon Snow, αλλά ευτυχώς που κέρδισε ο Kit *καρδούλες*.

Ποιοι άλλοι όμως πέρασαν οντισιόν για άλλο ρόλο και τελικά κέρδισαν κάποιον άλλον; Έχουμε και λέμε.

Sasha Pieterse

Η Sasha Pieterse πριν κερδίσει το ρόλο της Alison DiLaurentis βρέθηκε οριακά στο σημείο να παίξει την γλυκιά Hanna Marin. Πόσο διαφορετική θα ήταν η σειρά όμως, ε;

Jensen Ackles

Δεν θα βαρεθώ να λέω πως τα αδέρφια Winchester είναι ό,τι καλύτερο συνέβη στην τηλεόραση τα τελευταία χρόνια. Μετά από 12 χρόνια (ΔΩΔΕΚΑ;;) που έχουμε χαρεί τον Dean και τον Sam στις οθόνες μας είναι αρκετά δύσκολο να φανταστούμε τον Jensen Ackles στο ρόλο του Sam, για τον οποίο πέρασε αρχικά οντισιόν. Ευτυχώς- ΕΥΤΥΧΩΣ που πήγε στον Paladecki ο ρόλος.

Norman Reedus

Ένας από τους βασικούς ήρωες στη σειρά ”The walking dead” είναι ο Daryl Dixon, ο οποίος εμφανίζεται μόνο εκεί και όχι στα κόμικ στα οποία βασίστηκε η ιστορία. Ο Norman Reedus αρχικά πέρασε από οντισιόν για το ρόλο του Merle (αν και ο ρόλος είχε ήδη πάει στον Michael Rooker) και τελικά αποφάσισαν να δημιουργήσουν τον χαρακτήρα του Daryl, αποκλειστικά για εκείνον. Θα έλεγε κανείς πως αυτή η οντισιόν ήταν αρκετά πετυχημένη.

Miley Cyrus

Η Miley Cyrus πέρασε την πρώτη οντισιόν για τη σειρά ”Hannah Montana όταν ήταν 11 χρονών, αλλά δεν το έκανε για τον πρωταγωνιστικό ρόλο, αλλά για το ρόλο της κολλητής της Hannah, Lilly Truscott. Φαντάσου μόνο πόσο διαφορετική θα ήταν η ζωή της τώρα.

Hank Azaria

Ο αγαπημένος μας Hank Azaria μπορεί να ήταν ο David, ο επιστήμονας που αγαπούσε τόσο πολύ την Phoebe στα ”Φιλαράκια” ωστόσο ήθελε τόσο πολύ να είναι ο Joey, που πέρασε και δεύτερη φορά από οντισιόν αγνοώντας το όχι των παραγωγών.

Paul Wesley

Ο Paul Wesley αρχικά είχε περάσει οντισιόν για το ρόλο του Damon Salvator, που τελικά πήγε στον Ian Somerhalder και ευτυχώς- ΕΥΤΥΧΩΣ τον είδαμε ως Stefan που του πήγαινε περισσότερο.