NETFLIX

6 πράγματα που μπορείς να δεις απόψε στο Netflix

Από τότε που μπήκε το Netflix στη ζωή μας όλα έγιναν πολύ καλύτερα, γιατί μπορούμε ανά πάσα ώρα και στιγμή να δούμε ό,τι ταινία και σειρά θέλουμε.

ΝΑΙ ΚΑΛΑ. Όταν έχεις τόσες πολλές επιλογές μπροστά σου, μπερδεύεσαι με αποτέλεσμα να βλέπεις ξανά τα ίδια και τα ίδια. (Φήμες ότι βλέπω για 3η φορά το ”Gilmore Girls” κρίνονται αναληθείς) (Εντάξει, το βλέπω ξανά). Για αυτό ετοίμασα μια μικρή λίστα που θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση. Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι ποπ κορν και να πατήσεις το play.

Gaga: Five foot two

Σε αυτό το ντοκιμαντέρ θα δεις την Lady Gaga όπως, πραγματικά, δεν την έχεις ξαναδεί. Θα την δεις να αμφισβητεί τον εαυτό της, να λυγίζει από τους πόνους και να κλαίει γιατί φοβάται ότι θα μείνει μόνη της. Θα την δεις όμως να σηκώνεται ξανά στα πόδια της, να ετοιμάζει τον δίσκο της ”Joanne” και να δείχνει περήφανα ποια είναι σαν άνθρωπος και σαν καλλιτέχνης, χωρίς να κρύβεται πια πίσω από υπερβολικά κοστούμια και μακιγιάζ. Το ”Five foot two” θα σε κάνει να την αγαπήσεις ακόμα περισσότερο.

Minimalism

Πώς θα ήταν η ζωή σου αν είχες γύρω σου μόνο ό,τι σου είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ απαραίτητο; Αν το σπίτι σου είχε απλά ένα κρεβάτι, ένα τραπέζι και μια καρέκλα; Αν η ντουλάπα σου δεν είχε 32 διαφορετικά φορέματα και είχες στη διάθεσή σου μόνο 1 τσάντα; Οι Joshua Fields Millburn και Ryan Nicodemus μιλάνε για τον μινιμαλισμό στη ζωή, τι τους οδήγησε να επιλέξουν αυτό τον τρόπο ζωής και πώς το ”less is more” μπορεί να κάνει τη ζωή μας καλύτερη.

Whitney: Can I be me

Πολύ πριν την Beyoncé και την Rihanna, η γυναίκα που είχε τον τίτλο της βασίλισσας των charts και μια τεράστια συλλογή από βραβεία ήταν η Whitney Houston. Στο ντοκιμαντέρ των Nick Broomfield, Rudi Dolezal βλέπουμε τη ζωή και το θάνατο της μεγάλης τραγουδίστριας μέσα από προσωπικά βίντεο και εξομολογήσεις της φίλων και συγγενών της.

Iliza Shlesinger: Freezing hot

Και ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για την Ιliza και το ”Freezing hot” ένα από τα καλύτερα stand up comedy show που υπάρχουν στο Netflix. Η Illiza θα σε κάνει να κλάψεις από τα γέλια ενώ παρουσιάζει με μοναδικό τρόπο τι σημαίνει να είσαι γυναίκα. Δεν αφήνει τίποτα ασχολίαστο- καταπιάνεται με τις εμμονές μας αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε στις προσωπικές μας σχέσεις και με τον εαυτό μας.

Black Mirror: San Junipero

Το ”Black Mirror” είναι μια σειρά επιστημονικής φαντασίας που δείχνει *κυρίως* την άσχημη πλευρά της τεχνολογίας στη ζωή μας. Τα επεισόδια του σε βάζουν σε σκέψεις και μπορούν να σε φρικάρουν αρκετά- και μετά έρχεται το πολύχρωμο, fun, νοσταλγικό επεισόδιο ”San Junipero” της 3η σεζόν και σου παίρνει τα μυαλά. Σε αυτό βλέπουμε μια υπέροχη ιστορία αγάπης μεταξύ δύο γυναικών, που θα σε κάνει να κλάψεις και να δεις με άλλο μάτι το τραγούδι ”Heaven is a place on earth”.

Tο ”San Junipero” κέρδισε το Εmmy Καλύτερης ταινίας για την τηλεόραση και το Emmy Καλύτερου Σεναρίου σε μίνι σειρά ή ταινία.

Justin Timberlake + the Tennessee Kids

Σε περίπτωση που θέλεις να ακούσεις μουσική, πάτησε play στη συναυλία του Justin Timberlake. Αν δεν δυναμώσεις την ένταση για να τραγουδήσεις μαζί του το ”Mirrors” να μην ξανακούσω το ”Sexy Back” (λέμε τώρα).