INSTAGRAM

Power of Love: Τα posts των ζευγαριών που στάζουν μέλι. Υπάρχουν έρωτες μεγάλοι

To Power of Love δεν το χορταίνουμε. Όπως και να το δεις, οι πρωταγωνιστές, οι ατάκες, οι έρωτες, οι ίντριγκες, ποια έχει κάνει υαλουρονικό και ποια μπότοξ, είναι όλα σημαντικότατοι παράγοντες που συμβάλλουν στο να γίνει αυτό το ριάλιτι ιδανική συντροφιά για τα μεσημέρια στο σπίτι.

Μέσα σε λιγότερο από τρεις μήνες, ορισμένοι από τους παίκτες έχουν βρει τη δύναμη της αγάπης και νιώθουν φοβερά τυχεροί που σε ένα τηλεοπτικό σπίτι κάπου στην Κωνσταντινούπολη, βρήκαν το άλλο τους μισό.

Καρδιές φτερουγίζουν καθημερινά, ο ένας ξεροσταλιάζει μέχρι να δει τον άλλον και κάθε που θα αποχαιρετιστούν, θα έχουν ο ένας την εικόνα του άλλου χαραγμένη στο μυαλό τους μέχρι να ξαναβρεθούν.

Παράλληλα, οι παίκτες εκμεταλλεύονται την προβολή τους στην ελληνική τηλεόραση, ενισχύοντας τα προφίλ τους στα social media. Μαντεύεις τι πουλάνε αμέσως μετά τα ρούχα που φορούν στα επεισόδια του ριάλιτι αγάπης; Μα φυσικά τα συναισθήματά τους και το άλλο τους μισό.

Μέσα σε μόλις λίγες εβδομάδες, μέσα σε ένα τηλεοπτικό στούντιο, ορισμένοι άνθρωποι στάθηκαν τόσο τυχεροί ώστε να βρουν την αληθινή αγάπη που πάντα έψαχναν, και είναι τόσο σίγουροι γι’ αυτό ώστε το εκφράζουν δημόσια με αρκετά βαρύγδουπες δηλώσεις και κάπως υπερβολικά posts.

Όταν η Αθηνά έκανε τύχη βουνό και γνώρισε τον Δώρο

Από που να ξεκινήσω και τι να πω για αυτόν τον ΥΠΕΡΟΧΟ άνθρωπο !! Για το ποσο τυχερή νιώθω που μπήκες στην ζωή μου και ξέρω πως δεν θα φύγεις θα μείνεις δίπλα μου , κοντά μου να ξεπεράσουμε το κάθε εμποδιο μαζί γιατί μπορούμε και το αξίζουμε !! Όλοι είμαστε άνθρωποι και όλοι κάνουμε λάθη κανεις δεν είναι τέλειος όλοι είμαστε ατελείς !! Νιώθω τόσο τυχερή Δώρο μου που ακόμη και μέσα από αυτο το ”παιχνίδι” γνώρισα εσένα !! Ήταν μοιραίο αγάπη μου να συναντηθούμε !! Ο δρόμος μας από δω και πέρα είναι κοινός και όχι διαφορετικός !! Και αν δεν σε γνώριζα εδω η ζωή θα τα έφερνε έτσι που σίγουρα κάπου αλλου εκεί έξω εμείς οι δυο θα βρισκόμασταν γιατί είμαστε ο ένας για τον άλλον !! ΕΓΩ & ΕΣΥ !! Ποσο μοιάζουμε εσωτερικά και εξωτερικά .. είσαι ο άντρας που η κάθε γυναίκα θα ήταν τυχερή να σε έχει .. και βρέθηκα εγώ !! Εγώ είμαι αυτή η τυχερή !! Όσο υπάρχει αγάπη , σεβασμός και εμπιστοσύνη ΚΑΝΕΙΣ Μ’ακους ΚΑΝΕΙΣ δεν θα μπει ανάμεσα μας και ας λέει ο κάθενας ότι θέλει !! Εμεις και μόνο εμεις ξέρουμε τι νιώθουμε πραγματικά ο ενας για τον άλλον !! @dorospan Σ’αγαπω !!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Athina Xrisantidou (@athina_xrisantidou) στις

 

Η Στέλλα και ο Πάνος

 

Ο Πάνος και η Στέλλα

Ο Παναγιώτης είναι για την Άννα ο λόγος που χώριζε με τους πρώην της

Ο Σωκράτης ΔΕΝ ΤΑ ΘΕΛΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΙΝΑΤΑΚΑΝΕΙ

Η Κυριακή πιο ταπεινή (φαίνεται ποιος έχει το πάνω χέρι στη σχέση)

Αγαπώ αυτό το χαμόγελο #skaitvchannel #acunmedya #poweroflove

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Κυριακή Τσανικίδη (@kiriaki_tsanikidi) στις