POWER OF LOVE

Power of Love: Η επική τούμπα της Αθηνάς και τα δάκρυα του Ανδρέα Ανδρεανού

Instagram/Poweroflovegr

Είναι γεγονός ότι το Power of Love έχει κερδίσει μερίδα των τηλεθεατών, που παρακολουθεί με αγωνία τις προσπάθειες των παικτών να βρουν την αγάπη στο παιχνίδι του ΣΚΑΪ. Και μπορεί το Power of Love να χαρακτηρίζεται από τα πάθη, τις εντάσεις και τα «μαργαριτάρια» των παικτών του, αλλά από το gala της Παρασκευής δεν έλλειπαν και οι στιγμές γέλιου, με αποκορύφωμα την τούμπα της Αθηνάς Χρυσαντίδου. Βέβαια ακόμα κι αυτή συνοδεύτηκε με την απαραίτητη ίντριγκα.

Η Αθηνά Χρυσαντίδου χοροπηδούσε ανέμελα πάνω σε μια μπάλα όπως είδαμε σε ένα βίντεο που προβλήθηκε στο gala. Την ανυποψίαστη ωστόσο Αθηνά φρόντισε να προσγειώσει στο έδαφος η Άννα Λορένη. Η Άννα κλώτσησε την μπάλα, με αποτέλεσμα η Αθηνά να πέσει κάτω. Ωστόσο δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα στις σχέσεις των δύο κοριτσιών που μάλλον είχαν βρει έναν περίεργο τρόπο να διασκεδάσουν εκείνη την ημέρα.

 

Ωστόσο τις στιγμές γέλιου ακολούθησαν οι στιγμές δακρύων για τον Ανδρέα Ανδρεανό που είδε να αποχωρεί από το παιχνίδι η Αλεξάνδρα Ορφανού με την οποία είχε έρθει κοντά το προηγούμενο διάστημα.

 

Τα δάκρυα του Ανδρέα βέβαια δεν άφησε ασχολίαστα ο λογαριασμός του Instagram Poweroflovequotes που έχει αναλάβει να συγκεντρώσει τις καλύτερες ατάκες των παικτών με ξεκαρδιστικά αποτελέσματα. Σε ένα Insta Story ο λογαριασμός παρουσίασε τη συγκινητική στιγμή δίνοντάς της την απαραίτητη έμφαση.

Instagram/Poweroflovequotes

 

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/Poweroflovegr