CELEBRITIES

Power of Love 2: Οι παίκτες που θα ψάξουν την αγάπη στον δεύτερο κύκλο του reality

Instagram/Poweroflovegr

Λίγες ημέρες έχουν απομείνει μέχρι την Πρωτοχρονιά, οπότε και θα κάνει πρεμιέρα ο δεύτερος κύκλος του reality σχέσεων του ΣΚΑΪ, Power of Love. Επτά άνδρες και επτά γυναίκες θα μπουν στο σπίτι του Power of Love 2 για να αναζητήσουν την αγάπη και μαζί φυσικά το χρηματικό έπαθλο αλλά και την δημοσιότητα. Με παρουσιάστρια και πάλι τη Μαρία Μπακοδήμου το «κοινωνικό πείραμα σχέσεων» όπως συχνά το αποκαλούσαν πέρυσι ξεκινά και θα μεταδίδεται καθημερινά στις 21.00.

Το πρώτο trailer του reality κυκλοφόρησε ήδη στην σελίδα της εκπομπής στο Instagram, και μέσα από αυτό μπορείς να ρίξεις μια πρώτη ματιά στους φετινούς παίκτες που θα διεκδικήσουν ο ένας μια θέση στην καρδιά του άλλου και του κοινού.

 

Τα συστατικά όπως είδες μοιάζουν πολύ με αυτά της περσινής σεζόν. Γυναίκες και άνδρες με αψεγάδιαστη εμφάνιση, χορός, sexy outfit και συζήτηση στο σαλόνι. Μένει να δούμε αν και το φετινό Power of Love μας χαρίσει τα «μαργαριτάρια» των παικτών του περσινού, έρωτες που διαλύθηκαν λίγο μετά το show, αλλά και άλλους που κρατούν ακόμα.

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/Poweroflovegr