WATCHLIST

Πού βρίσκονται σήμερα οι πρωταγωνιστές του Gossip Girl;

Η σειρά Gossip Girl μπήκε κάποια στιγμή στη ζωή μου, το 2008, όταν άρχισε νομίζω να προβάλλεται στο Star Channel και πραγματικά την ερωτεύτηκα για τους χαρακτήρες, τα ρούχα, τα δράματα που ζούσαν, (τα ρούχα), τη ζωή στην πλούσια και όμορφη πλευρά της Νέας Υόρκης, (τα ρούχα) και τη μουσική. Δεν ξέρω αν σας ανέφερα τα ρούχα.

Το 2012 είπαμε αντίο στα παιδιά από το Upper East Side, είδαμε τη Serena Van Der Woodsen να παντρεύεται το Lonely Boy της και η Blair συνέχισε να είναι η καλύτερη γλυκιά bitch που έχει περάσει στην αμερικάνικη τηλεόραση. Τι έγινε όμως από τότε; Για να δούμε.

Blair και Serena- Leighton Meester, Blake Lively

Η Leighton Meester έκανε το πέρασμά της από το σινεμά και τη μουσική (έχει εξαιρετική φωνή) αλλά το σημαντικότερο είναι ότι παντρεύτηκε με τον Seth Cohen της καρδιάς μας, δηλαδή τον Adam Brody. Η Blake Lively από την άλλη έχει κάνει πιο αισθητή την παρουσία της στον κινηματογράφο (ξεχνιέται η μάχη με τον καρχαρία στο The Shallows;) και φυσικά έχει παντρευτεί τον Ryan Reynolds. Γιατί μπορεί. Για αυτό.

Nate Archibald και Chuck Bass- Chace Crawford, Ed Westwick

Ο αγαπημένος μας Nate και ο *θέλω να σου ρίξω φάπα, σταμάτα να σουφρώνεις τα χείλια σου δεν είσαι σέξι* Chuck, δηλαδή οι Chace Crawford και Ed Westwick δεν κατάφεραν να κάνουν κάποια σημαντική εμφάνιση στην τηλεόραση ή τον κινηματογράφο, αλλά δεν πειράζει, we will always have Upper East Side.

Dan Humphrey- Penn Badgley

Αχ, Lonely boy, γεια σου. Μπορεί εδώ στο γραφείο να με κράζουν, αλλά εγώ ήμουν πάντα με αυτόν και τον θεωρώ πολύ hot, τι κρίμα που δεν έχει κάνει καμία άλλη ταινία ο Penn, νομίζω ότι πέρα από το Easy A δεν τον έχουμε δει κάπου αλλού.

Vanessa Abrams- Jessica Szohr

Η Jessica Szohr δεν έκανε κάποια ιδιαίτερη καριέρα μετά την ενοχλητική (δεν την άντεχα) Vanessa στο Gossip Girl. Την είδαμε σε μικρούς ρόλους σε ταινίες όπως The Internship και Ted2 και έκανε ένα μικρό πέρασμα από το παρεάκι της Taylor Swift.

Jenny Humphrey- Taylor Momsen

Η Taylor Momsen ήταν υποψήφια να γίνει η Hannah Montana αλλά τελικά αποφάσισε να ασχοληθεί με την μουσική και την μπάντα της, The Pretty Reckless.

Eric Van Der Woodsen- Connor Paolo

Ο μικρός ευαίσθητος αδερφός της Serena μετά την περίεργη αποχώρησή του από τη σειρά και την εμφάνισή του στη σειρά Revenge δεν έκανε κάποια άλλη εξίσου πετυχημένη εμφάνιση.

Georgina Sparks- Michelle Trachtenberg

Η τρελή Georgina Sparks και αγαπημένη μας Michelle Trachtenberg συνέχισε τις εμφανίσεις στην τηλεόραση, έτσι την είδαμε στις σειρές Sleepy Hollow και Criminal Minds.

Carter Baizen- Sebastian Stan

ΑΧ! Ευτυχώς, ΕΥΤΥΧΩΣ που ο Sebiastian Stan συνέχισε την καριέρα του και μετά το Gossip Girl, γιατί αλλιώς  ο Captain America δεν θα ήταν ο ίδιος χωρίς αυτόν *καρδούλες*

Eva Coupea-  Clémence Poésy

Η Clémence μετά το Gossip Girl εμφανίστηκε στις ταινίες του Harry Potter ως Fleur Delacour και αν δεν είναι αυτό καταξίωση δεν ξέρω τι είναι! Α, ναι το γεγονός ότι εμφανίστηκε σε καμπάνια της Chloé μετράει;

Prince Louis του Μονακό- Hugo Becker

Ο Γάλλος Πρίγκιπας της Blair συνέχισε να κάνει διεθνή καριέρα και τον είδαμε σε ταινίες όπως Damsels in Distress, Breath in κ.ά.