NOMADS

Nomads: O παίκτης που περνάει στον τελικό και η μπηχτή του Μαυρίδη περί “φίλων”

Δεν ξέρω πόσες μέρες έχεις να δεις Nomads, μπορεί και καμία, αλλά εγώ θα σε μπριφάρω καθότι βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για την κορύφωση του παιχνιδιού και όλα παρουσιάζουν ένα ενδιαφέρον παραπάνω.

Αυτή τη στιγμή στην περίφημη παραλία του Palawan βρίσκονται 4 παίκτες: Ο Γιώργος Μαυρίδης, η Αποστολία Ζώη, ο Νίκος Αναδιώτης και ο Κωνσταντίνος Οροκλός. Ένας από αυτούς θα περάσει απευθείας στον τελικό μετά από ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινοί, όσο οι άλλοι 3 θα μονομαχούν ώστε για να διεκδικήσουν τη θέση τους στη τελική φάση του Nomads. Ο ηττημένος θα αποχωρήσει και οι άλλοι 2 θα συμπληρώσουν την τριάδα των μεγάλων υποψηφίων.

Όπώς θα δεις στο trailer του σημερινού επεισοδίου, τη δόξα κλέβει ο Γιώργος Μαυρίδης, ο οποίος απαντώντας στην ερώτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου για το αν κάποια ερώτηση στο Ask Nomads έφερε κάποιον σε δύσκολη θέση, εκείνος απάντησε ξεσπαθώνοντας: “Όταν μου είπε πως γίνεται να εννοώ κάποιον αδερφό μου σε 40 μέρες και μου έθεσε ένα θέμα για το παρελθόν. Θα σου κάνω μια παρομοίωση: Περπατάς στον δρόμο με έναν άνθρωπο που είναι 20 χρόνια κολλητός σου και τον λες ‘αδερφό σου’. Και σου την πέφτουν πέντε άνθρωποι να σε κλέψουν και ο κολλητός σου 20 χρόνια, φεύγει, ενώ σε χτυπάνε πέντε. Και από τη διπλανή καφετέρια βγαίνει ο Κωνσταντίνος και έρχεται και σε βοηθάει. Όταν τελειώσει αυτό και σε βοηθήσει, ποιος είναι ο αδελφός σου; Αυτός που είναι 20 χρόνια ή αυτός που σε βοήθησε στα δύο λεπτά”;