NOMADS

Nomads: Ο Μάνος Πίντζης θέλει να εκδικηθεί την ομάδα της Φωτιάς

Προδομένος και απογοητευμένος νιώθει ο Μάνος Πίντζης από τους συμπαίκτες του στην ομάδα της Φωτιάς, αφού οι κανόνες του Nomads τους ανάγκασαν να ψηφίσουν κάποιον παίκτη ώστε να πάει στην ομάδα των Ωκεανών για να είναι αριθμητικά ίσοι οι άντρες παίκτες.

Η ομάδα της Φωτιάς ψήφισε ομόφωνα τον Μάνο Πίντζη για να πάει στην αντίπαλη ομάδα και τον αποχώρισαν με δάκρια και αγκαλιές.

Ο Μάνος με τη σειρά του ήταν απογοητευμένος από τις ψήφους των συμπαικτών του, ενώ δήλωσε συναισθηματικά μπερδεμένος. Στην κάμερα του Nomads ανακοίνωσε πως έχει “σκυλιάσει” και θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό ώστε να κερδίζει την ομάδα της Φωτιάς με τη νέα του ομάδα, αυτή των Ωκεανών. Συγκεκριμένα είπε: “Δεν έχω νεύρα. Είμαι συναισθηματικά Βιετνάμ! Πάρα πολύ ξαφνικό όλο αυτό! Ψηφίστηκα, πήρα τον σάκο μου και πήγα στην ομάδα των Ωκεανών. Πάρα πολύ απλό σαν κίνηση, πάρα πολύ δύσκολο σαν ψυχολογία[…]Έφυγα με κλάματα από την ομάδα μου. Είχαμε χτίσει κάτι πάρα πολύ ωραίο, κομματάκι κομματάκι“.

Στη συνέχεια, όταν επέστρεψε στην παραλία με τους Ωκεανούς, δήλωσε: “Αυτή την επιλογή της ομάδας μου δεν νομίζω ένα λογικό άτομο να τη δεχόταν νορμάλ. Σου δημιουργεί μια στεναχώρια. Ήμουν λίγο σε απόγνωση. Πάνω από τη λογική είναι το συναίσθημα. Δεν γουστάρω να με πετάει κανείς έξω. Δεν τους ένοιαξε καθόλου, το αισθάνθηκα αυτό. Πιστεύω ότι στεναχωρήθηκαν κάποια άτομα στην ομάδα μου, το είδα πολύ καθαρά και στην Αποστολία και στον Δημήτρη. Αισθάνομαι απογοητευμένος και έχω σκυλιάσει, πλέον θα πέσουν σώματα! Θα τους ροκανίσω στο αγωνιστικό κομμάτι. Αναζοπυρώνεται μέσα μου η φλόγα ότι τώρα η ομάδα μου είναι οι Ωκεανοί και θα τους υποστηρίξω με ό,τι καλύτερο έχω. Θα ήθελα πάρα πολύ να νικήσουμε σήμερα και να ανακατέψω λίγο την ομάδα της Φωτιάς.”