NOMADS

Nomads: Η αποχώρηση Αλεξάνδρου, οι πρώτες δηλώσεις και η ανατροπή

Το reality επιβίωσης ''Nomads'' έχει μπει πια στην τελική ευθεία για τον μεγάλο τελικό που θα προβληθεί την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου, με τους 'μονομάχους' να αγωνίζονται για την πρωτιά και τα 100.000. Μέχρι να έρθει αυτή η μέρα πάντως το παιχνίδι δε θα παραμείνει το ίδιο, καθώς οι κανόνες σχετικά με τον τρόπο αποχώρησης (από τις Φιλιππίνες) άλλαξαν, ανατρέποντας όσα ήξεραν οι παίκτες μέχρι σήμερα.

Μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Αλεξάνδρου, που έγινε το βράδυ της Δευτέρα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ανακοίνωσε στους παίκτες και στο τηλεοπτικό κοινό ότι όσοι αποχωρούν από το παιχνίδι δε θα επιστρέφουν στην Ελλάδα, αλλά θα μένουν στη βίλα, ώστε να παρακολουθήσουν όλοι μαζί τον τελικό. Το μόνο που μένει τώρα είναι να δούμε ποιος θα είναι ο πρώτος παίκτης που θα διεκδικήσει το τεράστιο χρηματικό έπαθλο, που θα βγει από τον ημιτελικό που θα προβληθεί στις 20 Δεκεμβρίου.

Οι πρώτες δηλώσεις του Δημήτρη Αλεξάνδρου αμέσως μετά την αποχώρηση

”Αυτή η πολύ όμορφη εμπειρία έλαβε τέλος για μένα, το μόνο πράγμα που έχω να πω είναι ευχαριστώ όλους εσάς πραγματικά με τις ευχές σας, με τα μηνύματά σας” είπε χαρακτηριστικά το μοντέλο λίγο πριν αποχωρήσει από την παραλία του Nomads.