NOMADS

Nomads: Η μεγάλη ανατροπή και η οικειοθελής αποχώρηση από το παιχνίδι

Το Nomads καταπώς φαίνεται δεν πρόκειται να σταματήσει να μας απασχολεί, καθώς οι εξελίξεις όσο περνάνε οι μέρες είναι όλο και πιο ενδιαφέρουσες, μάλιστα σήμερα αναμένεται να δούμε και μια οικειοθελή αποχώρηση, σύμφωνα με τα λεγόμενα της Φαίης Σκορδά.

Η παρουσιάστρια και ενώ σχολίαζαν στο Πρω1νο του Αnt1 το trailer του καινούριου επεισοδίου Nomads, μοιράστηκε με το κοινό ότι έλαβε ένα περίεργο μήνυμα στο κινητό της.

”Μου έχει έρθει ένα μήνυμα, από μακριά, λοιπόν, κάποιος δεν αντέχει. Σήμερα θα δούμε ότι ένας παίκτης δεν αντέχει άλλο, δεν μπορώ να καταλάβω αν είναι πριν ή κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος, μετά αν έχει γίνει κάτι, πάντως σίγουρα κάποιος δεν αντέχει” είπε χαρακτηριστικά ενώ όταν οι συνεργάτες της ρώτησαν αν δεν αντέχει ψυχολογικά ή σωματικά εκείνη σχολίασε ότι δεν ξέρει τι ακριβώς έχει γίνει. Όταν ο Θέμης Γεωργαντάς είπε ότι μάλλον θα δούμε μια μεγάλη ανατροπή απόψε η Φαίη απάντησε πως αυτό που καταλαβαίνει από το μήνυμα που της έστειλε ο συγκεκριμένος άνθρωπος, είναι ότι ”Δεν αντέχει, τέλος”.

Σήμερα πάντως υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι οι Μαντώ Γαστεράτου, Νατάσα Καλογρίδη και Παναγιώτης Βασιλάκος.

Δες όσα είπαν αναλυτικά στο βίντεο που ακολουθεί.