WATCHLIST

Nomads: Τα πρώτα ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι για να βρεθούν στη Μαδαγασκάρη

Ο Τζώρτζης Ποφάντης, Γενικός Διευθυντής Προγράμματος του ΑΝΤ1, ανέφερε πως ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δε θα βρίσκεται στην παρουσίαση του δεύτερου κύκλου του Nomads που θα γυριστεί στη Μαδαγασκάρη. «Επικοινώνησα με τον Γρηγόρη να το συζητήσουμε. Ο Γρηγόρης επέλεξε να μη φύγει στο εξωτερικό αυτή τη φορά» ανέφερε.

Κι ενώ περιμένουμε το όνομα που θα τον αντικαταστήσει, ενδέχεται να δούμε και δίδυμο παρουσιαστών, στην εκπομπή «Καλοκαίρι μαζί στις 10» μίλησαν για τα διάσημα ονόματα που πέρασαν μία βόλτα από τον ΑΝΤ1 για ένα πρώτο ραντεβού.

 

«Πρώτα από όλα είδα τον Ηλία Βαλάση. Πέρασε κι αυτός το κατώφλι του ΑΝΤ1 για να συμμετάσχει στο Nomads. Επίσης ήρθε ο Κώστας Μαρτάκης. Μετά έχουμε ένα άλλο κορίτσι φωτιά που θέλουμε πάρα πολύ να μπει σε αυτό, την Κατερίνα Στικούδη. Κι ένα άλλο σώμα – φωτιά την Courtney Parker. Άλλος άντρας ο Γιώργος Τσαλίκης. Κι έχω κι άλλη μια γυναίκα που έχουμε αγαπήσει μέσα από το μόντελινγκ, την Βίκυ Κουλιανού», ανέφερε η Νίκη Λεμονή.

Η λογική της ανανέωσης διέπει όλο το νέο πρόγραμμα του σταθμού που θέλει να κάνει τη διαφορά την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν και να σταθεί πολύ δυνατός απέναντι στον ανταγωνισμό.

 

Μπες κι εσύ στην παρέα μας στο Facebook. Σε περιμένουμε!