ALPHA

Η Ναταλία Γερμανού επιστρέφει στον Alpha. Η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού

To Epsilon προχωρά σε πλήρη αναδιαμόρφωση προγράμματος με αποτέλεσμα πολλοί από τους ήδη υπάρχοντες παρουσιαστές και δημοσιογράφους να αποχωρούν. Μετά την επίσημη τοποθέτηση της Χριστίνας Λαμπίρη σειρά έχει η Ναταλία Γερμανού που με δηλώσεις της είχε επιβεβαιώσει πως μιλά με άλλα κανάλια αλλά δεν είχε γίνει συγκεκριμένη αφού δεν υπήρχαν υπογραφές. Ο Alpha την προλαβαίνει και ανακοινώνει την μετεγγραφή της χωρίς να αναφέρει σε ποια ζώνη ή με τι είδους εκπομπή επιστρέφει .

Η επίσημη ανακοίνωση

«Η Ναταλία Γερμανού επιστρέφει στον Alpha!

Ο Alpha με χαρά καλωσορίζει την Ναταλία Γερμανού στην «οικογένειά» του.

Από τις μουσικές της εκπομπές μέχρι την πρωινή παρέα και τις προσωπικές εξομολογητικές συνεντεύξεις, η Ναταλία Γερμανού αποτελεί εδώ και χρόνια ένα από τα πιο αγαπημένα πρόσωπα του τηλεοπτικού κοινού.

Με οικειότητα, χιούμορ αλλά και αυτοσαρκασμό που λίγοι διαθέτουν, η αγαπημένη παρουσιάστρια επιστρέφει στον Alpha πιο δυνατή, έμπειρη και αποφασισμένη να μας μεταφέρει τη θετική της ενέργεια.»

Οι εκπομπές στον Alpha

Από το 2005 μέχρι και το 2013 η Ναταλία είχε συνεχές συμβόλαιο με τον Alpha και βρέθηκε στην κριτική επιτροπή αλλά και στο τιμόνι πολλών εκπομπών.

2005 Dream Show The Music (κριτική επιτροπή)

2006-2007 Sound Mix Show

2007 Dream Show The Music 2

2007-2008 TV Stars Παρουσιάστε

2007-2008 Ραντεβού στα τύφλα

2008-2013 Μες στην καλή χαρά

2009-2012 Chart Show – Your Countown

 

Κεντρική Φωτογραφία: instagram.com/natalia_germanou