WATCHLIST

Μην Αρχίζεις Τη Μουρμούρα: Ψήφισε ποια ηθοποιό θα ήθελες στη θέση της Δάφνης Λαμπρόγιαννη

Μαρίνα Ακριβοπούλου - Χαραμή. Η τρελή Πατρινιά που λατρεύει το glam και την δόξα, γίνεται στο λεπτό παραδοσιακή Ελληνίδα μάνα, όταν πρόκειται για τον γιο της και αγαπάει, παρά το γεγονός πως δεν γνωρίζει το γιατί, χωρίς όρους τον Ηλία Χαραμή, τον σύζυγό της. Ο χαρακτήρας από τη σειρά «Μην Αρχίζεις Τη Μουρμούρα» τον οποίο υποδύθηκε με υποδειγματικό τρόπο η Δάφνη Λαμπρόγιαννη, υπήρξε για χρόνια «πυλώνας» αφοσίωσης στην κωμική σειρά του Alpha, φέτος αποχαιρέτισε τους τηλεθεατές. Η σειρά συνεχίζει για έκτη σεζόν, αλλά αφήνει πίσω της μια τηλεοπτική περσόνα που αγαπήθηκε όσο λίγες.

Η ηθοποιός μίλησε για την αποχώρηση λέγοντας πως για εκείνη ένας κύκλος έκλεισε. Όσο για τον τηλεοπτικό σύζυγό της; «Θα βρει άλλη ο Ηλίας, δεν τον φοβάμαι. Με τον Βλαδίμηρο ήταν ευτυχές το “πάντρεμα” γιατί είναι ταλαντούχος, γενναιόδωρος και δοτικός. Είναι υπέροχος, είμαι ενθουσιασμένη με τη συνεργασία μας και ελπίζω να συναντηθούμε στο μέλλον» δήλωσε στη συνέντευξή της.

Τι μέλλει γενέσθαι στην έκτη σεζόν της Μουρμούρας

Το Ladylike, επικοινώνησε με τους υπεύθυνους του καναλιού της Κάντζας, προκειμένου να μάθει για τον τρόπο που θα πληρωθεί το κενό της Μαρίνας και έχει όλο το παρασκήνιο. Σύμφωνα λοιπόν με πηγές από τον Alpha, οι σεναριογράφοι είναι εκείνοι που θα αναλάβουν να δημιουργήσουν τον χαρακτήρα που θα συντροφεύσει τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη από τη νέα σεζόν.

Όπως τονίζουν μάλιστα, δεν έχει ακόμη γίνει κάποιο cast για το νέο αυτό ρόλο, αφού οι υπεύθυνοι του καναλιού αναμένουν να «χτιστεί» ο χαρακτήρας και βάση αυτού να αναζητήσουν την ηθοποιό που θα τον ενσαρκώσει. Συγκεκριμένα, τα γυρίσματα της σειράς αναμένεται να ξεκινήσουν τέλη Αυγούστου, ενώ το νέο πρόσωπο δεν θα εμφανιστεί από τα πρώτα επεισόδια της νέας σεζόν. Σύμφωνα με το σενάριο, ο Ηλίας θα χρειαστεί κάποιο χρόνο να ξεπεράσει το γεγονός πως η Μαρίνα τον εγκατέλειψε για το Ντουμπάι.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα από την τελευταία σκηνή της Δάφνης Λαμπρόγιαννη στη σειρά:

 

Σε ό, τι αφορά δε τα υπόλοιπα ζευγάρια, συνεχίζουν και τα τρία ακάθεκτα με νέες ιστορίες από το ερχόμενο φθινόπωρο.

Ποια θα θέλαμε για αντικαταστάτρια;

Αν και οι αντικαταστάσεις σε μια σειρά είναι δύσκολη υπόθεση – ποιος θα ξεχάσει πόσο δύσκολο ήταν για την ίδια τη «Μουρμούρα» να βρει το βηματισμό της μετά την αποχώρηση των Πάνου Βλάχου και Ιωάννας Τριανταφυλλίδου – μια σωστή επιλογή μπορεί πραγματικά να κάνει τη διαφορά.

Βλαδίμηρος Κυριακίδης – Χρύσα Ρώπα

Το όνομα της Ρώπα ξεπήδησε στο νου πρώτο απ’ όλα κι αυτό γιατί το δίδυμο το έχουμε ξαναδεί μαζί πριν πάρα πολλά χρόνια και ταίριαζαν «τρελά». Ήταν το 1993, όταν το ευρύ κοινό γνώριζε τους δύο ηθοποιούς μέσα από την τηλεοπτική σειρά «Βαρβαρότητες», στην οποία και αναλάμβαναν τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Μια τέτοια επιλογή θα προσέφερε και την απαραίτητη δόση νοσταλγίας, ρετρό μελαγχολίας που επιβάλλεται στην προσπάθεια να αποφευχθεί η οποιαδήποτε σύγκριση με την προηγούμενη σύνθεση ζευγαριού.

 

Βλαδίμηρος Κυριακίδης – Βίκυ Σταυροπούλου

Αυτή η επιλογή ταιριάζει γάντι στην περίπτωση, αυτή τη φορά με μια αναφορά στο τηλεοπτικό παρελθόν της αποχωρήσασας Λαμπρόγιαννη. Η Βίκυ Σταυροπούλου και η Δάφνη Λαμπρόγιαννη συναντήθηκαν για πρώτη φορά τηλεοπτικά το 2001, στην κλασική πια κωμωδία «Είσαι Το Ταίρι Μου», όπου η τελευταία υποδυόταν την κακεντρεχή αδερφή του γαμπρού Ανέτα.

 

Βλαδίμηρος Κυριακίδης – Ελένη Γερασιμίδου

Μια ανατρεπτική επιλογή θα ήταν η είσοδος στη σειρά της Γερασιμίδου, όχι ως σύντροφος, αλλά ως μητέρα του Ηλία. Η ηθοποιός έχει εμφανιστεί στο παρελθόν ως πεθερά της Μαρίνας, με την οποία βρισκόταν συνεχώς «στα μαχαίρια». Η Ελληνίδα μάνα λοιπόν, που σπεύδει να φροντίσει τον πληγωμένο της γιο είναι μια ιδανική περίπτωση αντικατάστασης για τη νέα σεζόν.

 

Βλαδίμηρος Κυριακίδης – Σμαράγδα Καρύδη

Στον Alpha και οι δύο ηθοποιοί τη σεζόν που μας πέρασε, με την Καρύδη να εκτελεί χρέη παρουσιάστριας για το «Nota Mia», γιατί να μην συμπράξουν στη δημιουργία του νέου διδύμου στην Μουρμούρα. Η ηθοποιός έχει δοκιμαστεί σε διάφορους ρόλους στο παρελθόν, έχοντας δείξει πως είναι ικανή για οτιδήποτε της ανατεθεί. Άλλωστε και η ομάδα σεναριογράφων της σειράς έχει δοκιμαστεί στη μυθοπλασία όλα αυτά τα χρόνια και μπορεί να ράψει έναν ρόλο, ακριβώς στα μέτρα της.

 

Βλαδίμηρος Κυριακίδης – Σύλβια Δεληκούρα

Η πρώην παίκτρια του Fame Story απέκτησε το δικό της κοινό στην τηλεόραση, συμμετέχοντας πριν χρόνια στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά του ANT1, «Θα βρεις το δάσκαλό σου». Ο λόγος που την σκεφτήκαμε ωστόσο, έχει να κάνει με το γεγονός πως πήρε τη σκυτάλη από τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη σε μια άλλη επιτυχία του, αυτή τη φορά στο θέατρο. Ο ηθοποιός πρωταγωνίστησε στο έργο Caveman, το οποίο διασκευάστηκε κατάλληλα στη συνέχεια προκειμένου τον πρωταγωνιστικό ρόλο να αναλάβει γυναίκα, η Σύλβια Δεληκούρα. Το θεατρικό βέβαια μετονομάστηκε σε Cavewoman και διέγραψε τη δική του πορεία στο θεατρικό σανίδι.

 

Βλαδίμηρος Κυριακίδης – Ελένη Ράντου

Το όνομα της Ελένης Ράντου κυκλοφόρησε έντονα στα spoiler που ήθελαν την ηθοποιό να παίρνει θέση πλάι στον Κυριακίδη από Σεπτέμβρη. Αν και δεν μπορούμε να το επιβεβαιώσουμε, μπορούμε να το φανταστούμε και η αλήθεια είναι πως μας αρέσει πολύ.

 

Βλαδίμηρος Κυριακίδης – Μαρία Καβογιάννη

Ένα ακόμη όνομα που «έπαιξε» πολύ ως «άσος στο μανίκι» της παραγωγής για την αντικατάσταση της Δάφνης Λαμπρόγιαννη. Η Μαρία Καβογιάννη λείπει χρόνια από την τηλεόραση και ένας ωραίος, ολοκληρωμένος χαρακτήρας σε οποιαδήποτε σειρά, πόσω μάλλον σε μια καλά στημένη όπως το «Μην Αρχίζεις Τη Μουρμούρα» σίγουρα θα προσέφερε άφθονο γέλιο.

 

Ψήφισε ποια θέλεις να αντικαταστήσει τη Μαρίνα

Εσύ τι γνώμη έχεις; Ποια πιστεύεις πως θα κάλυπτε καλύτερο το κενό που αφήνει πίσω της η τηλεοπτική Μαρίνα; Ψήφισε:

Πολ-Μουρμούρα

Μπες κι εσύ στην παρέα μας στο Facebook. Σε περιμένουμε!