BARACK OBAMA

5 ζευγάρια που πρέπει να αποκτήσουν δική τους εκπομπή στο Netflix εκτός από τους Obama

H είδηση ότι οι Obama(ς) θα αποκτήσουν τον δικό τους τηλεοπτικό χωροχρόνο στην πλατφόρμα του Netflix μας έβαλε σε σκέψεις. Είναι ο Barack και η Michelle το μόνο διάσημο ζεύγος που θα θέλαμε να δούμε με δική του εκπομπή; Να επιλέγουν για 'μας ταινίες, ντοκιμαντέρ, να κάνουν και λίγο reality μπροστά στις κάμερες; όχι βέβαια.

Το πρώην προεδρικό ζεύγος που λες, θα έχει πολλαπλό ρόλο στο Netflix, «είτε παρουσιάζοντας τις ταλαντούχες, εμπνευσμένες, δημιουργικές φωνές που μπορούν να προωθήσουν μεγαλύτερη ενσυναίσθηση και κατανόηση μεταξύ των λαών και να τους βοηθήσουν να μοιραστούν τις ιστορίες τους με ολόκληρο τον κόσμο», είτε πρωταγωνιστώντας μπροστά στις κάμερες, αλλά και κάνοντας τις δικές τους προτάσεις σε ήδη υπάρχον υλικό μέσα στο Netflix. Το πήγαμε λίγο παρακάτω και σκεφτήκαμε ποια ζευγάρια θα θέλαμε να αποκτήσουν το δικό τους τηλεοπτικό χώρο- σε μορφή reality show ιδανικά, για να ‘χει γούστο κι αυθορμητισμό-, να γίνονται και νούμερα. Κάναμε λοιπόν ένα καταιγιστικό brainstorming και ιδού τα αποτελέσματα.

 

Γιώργος Πατούλης & Μαρίνα Σταυράκη-Πατούλη

Eκείνος ο αυτοδημιούργητος τοπικός άρχοντας. Εκείνη η πληθωρική σύζυγος, η ξανθιά φιλόλογος της Μέσης Εκπαίδευσης. She doesn’t take “no” for an answer. Ένα ζευγάρι λατρεμένο, που έχει απασχολήσει, που «πουλάει» βρε αδερφέ, για να μιλήσουμε και με τηλεοπτικούς όρους. Το τέλειο timing για ν’ αποκτήσουν το δικό τους reality show, τώρα που ο πρώτος άντρας του Αμαρουσίου ετοιμάζεται (όπως λένε οι φήμες) να διεκδικήσει τη Δημαρχία των Αθηνών και η κυρία Μαρίνα θα στηρίζει τον σύζυγο. Προβλέπουμε spin-off με Μαρίνα Σταυράκη Πατούλη να διεκδικεί υποψηφιότητα στο Δήμο Αμαρουσίου. Αν δεν κάνει αυτό νούμερα τότε τι. 

Kurt Russell & Goldie Hawn

Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

Jordan Strauss/Invision/AP

Γιατί έρχονται κάθε χρόνο στη Σκιάθο και μιλούν για εμάς με τα καλύτερα λόγια. Γιατί είναι το ζευγάρι που ενσαρκώνει όλα τα couplegoals μας. Κουλ, τρελαμένοι ο ένας για τον άλλο μετά από 34 χρόνια κοινής ζωής. Γιατί κόρη της Goldie είναι η Kate Hudson που σίγουρα θα περνάει από το σπίτι για να λέει τα προβλήματά της στη μαμά.  

Donald & Melania Trump

AP/Manuel Balce Ceneta

AP Photo/Manuel Balce Ceneta

Αν υπάρχει ένα ριάλιτι που θα μπορούσε να σπάσει τα μηχανάκια τηλεθέασης, είναι αυτό. Ο Donald είναι παλιά καραβάνα στα τηλεοπτικά shows (βλέπε “the Apprentice”) άρα έχει εμπειρία εκτός από τηλεοπτικό ξανθό μαλλί. Ο άνθρωπος έχει γεννηθεί γι’ αυτό, άσχετα που η μοίρα τον ανάγκασε να γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ και να βάλει φρένο στον χαβαλεδιάρικο αυθορμητισμό του. Δεν έχει κανένα πρόβλημα να τσαλακωθεί, σε αντίθεση με τη Melania για την οποία δεν έχουμε ιδέα και ώρα είναι να γνωρίσουμε καλύτερα. Highlights τους οι καβγάδες γύρω από το οβάλ γραφείο, ο κακομαθημένος γιος που δεν διαβάζει και ταλαιπωρεί τους γονείς του, η πρώην Ivana που κάθε λίγο βάζει λόγια στον Donald Jr. και άλλες τέτοιες οικογενειακές ιστοριούλες.

Αλέξανδρος Λυκουρέζος & Νατάσα Καλογρίδη

NDP

 NDP Photo Agency

Κάν’ το λίγο εικόνα. Ο ποινικολόγος να της διαβάζει ποίηση του Ρεμπώ καθισμένος σε μία κουνιστή πολυθρόνα όσο εκείνη με την τούλινη ροζ φούστα κι ένα ποτήρι Ιουλιάτικο Μπουτάρη ροζέ του 2006 ταλαντώνεται σε μια αιώρα. Να πηγαίνουν ταξίδια, να βγάζει ο ένας τον άλλον έξω από τα νερά του. Αυτός ο έρως είναι κινηματογραφικός, παθιασμένος, χωρίς λογική, με τα ups και τα downs του, με τη νηνεμία και την τρικυμία του. Θέλει μελέτη, προσοχή. Η Νατάσα, ο Αλέξανδρος, ο έρως κι ο βήχας δεν κρύβονται. Γεννημένοι για την prime time ζώνη. Keeping up with the Kalogridians.

Δώρος & Αθηνά

 

Η πρόωρη αποχώρησή τους από το σπίτι του Power of Love έχει δημιουργήσει στερητικό σύνδρομο στο τηλεοπτικό κοινό. Η επιστροφή τους είναι επιτακτική ανάγκη. Γιατί πρέπει να δούμε αν τελικά κατάφερε η Αθηνά να γίνει για τον Δώρο όλα όσα ήθελε- και μάνα κι αδερφή του κι αγάπη αυτή. Προτεινόμενο concept: Κάθε βδομάδα η Αθηνά να αναλαμβάνει κι από ένα ρόλο για τον Δώρο με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Πρώτη εβδομάδα, νονά, δεύτερη μάνα, τρίτη κολλητή, τέταρτη κολλητός, πέμπτη γιαγιά. Μας ακούει κανείς εκεί στο Netflix καλέ; Μήπως κάποιος στο E!Entertainment;

 

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency