WATCHLIST

“Μεν και Δεν”: Η τηλεοπτική Βάνα Δάγκα εξακολουθεί να εντυπωσιάζει

1993. Η σειρά ''Οι Μεν… και οι Δεν'' των Χάρη Ρώμα – Άννας Χατζησοφιά κάνει την εμφάνισή της στην ιδιωτική τηλεόραση και αποδεικνύει πως η κωμωδία είναι πλέον στα καλύτερά της.

Οι υψηλές τηλεθεάσεις και η εμμονή του καναλιού να προβάλλει δεκάδες φορές σε επανάληψη τις περιπέτειες του πανούργου δικηγόρου Διονύση Δάγκα και της χαμηλού δείκτη ευφυΐας μεν, πολύ όμορφης συζύγου του δε, όταν ένα ζευγάρι φασαριόζων γειτόνων μετακομίζει στο διπλανό διαμέρισμα στο Κωλονάκι, εκτοξεύει τη δημοτικότητα των ηθοποιών στα ύψη.

Η τηλεοπτική Βάνα Δάγκα θεωρείται μέχρι σήμερα μία από τους ομορφότερους γυναικείους χαρακτήρες που είδαμε ποτέ σε τηλεοπτική σειρά. Πώς είναι, σήμερα, η γυναίκα που την υποδύθηκε;

Η ηθοποιός Άννα Κουρή μέχρι σήμερα κρατά χαμηλό προφίλ και αποφεύγει τις άνευ λόγου δημόσιες και τηλεοπτικές εμφανίσεις. Ο φωτογραφικός φακός, όμως, την απαθανάτισε μερικές ημέρες πριν στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης ”Μαντάμ Σουσού” και τα φλας άστραψαν. Όμορφη και πάντα λαμπερή, η ηθοποιός εξακολουθεί να εντυπωσιάζει ακόμα και χωρίς τη λατρεμένη Τερέζ στο πλευρό της.

Απολαύστε τη Βάνα 21 χρόνια μετά…

 

Φωτογραφίες: NDP / Nikolareas, Daskalakis, Poupoulidou