MASTERCHEF

Masterchef: Η αμήχανη αποχώρηση της Μάγκυς. Ποιος είδε το Twitter και δεν το φοβήθηκε

Instagram/mastercherfgr

Στο τελευταίο επεισόδιο του μαγειρικού διαγωνισμού Masterchef, είδαμε την αποχώρηση της Μάγκυς Ταμπακάκη λίγο πριν μπούμε στην τελική ευθεία για την καλύτερη πεντάδα του παιχνιδιού.

Ένα επεισόδιο -αν μη τι άλλο- γεμάτο εκπλήξεις. Η διαδικασία αποχώρησης κρίθηκε τελικά βάσει της προετοιμασίας δύο ξεχωριστών πιάτων από τους υποψηφίους Μάγκυ Ταμπακάκη και Γιώργο Φασιλή και το αποτέλεσμα έθεσε τη μόνη γυναίκα του διαγωνισμού εκτός κούρσας. Η ίδια φυσικά έδειξε να το φέρει βαρέως καθώς ήταν αρκετά αυθόρμητη στις δηλώσεις της μεταξύ των δύο μερών της όλης διαδικασίας αλλά και στο τέλος κατά την αποχώρησή της, όπου έμοιαζε «παγωμένη» και έκανε τυπικές μηχανικές κινήσεις.

Συγκεκριμένα, όταν οι κριτές άφησαν για λίγο τους παίκτες να ηρεμήσουν και να προετοιμαστούν για το δεύτερο κομμάτι της δοκιμασίας και ήρθε η ώρα να κάνουν τη δήλωσή τους η Μάγκυ «λύγισε» on camera νιώθοντας άσχημα που βρέθηκε σε αυτή τη θέση. Η ίδια είπε: «Το να ξέρω ότι ο μισός εξώστης με έχει ήδη για εκτός και ότι έχουν για εντός ένα άτομο το οποίο.. Κακά τα ψέματα, εγώ έχω να δώσω πολλά περισσότερα εδώ μέσα από τον αντίπαλό μου. Οπότε, γιατί ρε Μάγκυ δεν το έκανες σήμερα; Γιατί; Αν με είχα απέναντί μου, θα με χαστούκιζα. Γιατί τους έδωσες αυτή τη χαρά; Να λένε “οκ, έξω η Μάγκυ, οπότε δύο θέσεις ελεύθερες στον τελικό”. Όχι, όχι… Η μία θέση του τελικού είναι καβατζωμένη και πρέπει να είμαι εγώ εκεί».

Όταν βέβαια οι δύο παίκτες στάθηκαν εκ νέου μπροστά στην κριτική επιτροπή και το αποτέλεσμα ήταν υπέρ του Γιώργου Φασιλή, η Μάγκυ ψυχρή σαν να μην έχει συναισθήματα, όπως η ίδια αργότερα είπε, χαιρέτησε τους κριτές, έβγαλε την μαύρη ποδιά και αποχώρησε οριστικά από το παιχνίδι. Στην τελευταία δήλωσή της είπε: «Δεν είχα κανένα συναίσθημα μέσα μου. Ήμουν άδεια! Οπότε, όταν είσαι άδεια, δεν μπορείς να νιώσεις ούτε χαρά, ούτε λύπη, ούτε θυμό. Είσαι απλά άδεια, δέχεσαι και αποχωρείς. Τους χαιρέτησα χωρίς συναίσθημα, μηχανικά, σαν ρομπότ. Το MasterChef με έχει πληγώσει κατά καιρούς πολύ. Οι κριτές σήμερα με πλήγωσαν. Πίστεψαν ότι άξιζε να περάσει ο Γιώργος, οπότε εντάξει…Νιώθω πληγωμένη». Αίσθηση έκανε και το γράμμα που άφησε πίσω της στο οποίο δεν απευθυνόταν σε όλους τους συμπαίκτες της πίσω στο σπίτι του Masterchef πάρα μόνο στον Τιμολέοντα.

Η Μάγκυ μπορεί να έφυγε και να νιώθει αδικημένη και πως είχε να δώσει πολλά περισσότερα στον μαγειρικό διαγωνισμό, ωστόσο, η αλαζονική συμπεριφορά της και ο τρόπος που αντέδρασε άναψαν «φωτιές» στον κόσμο του Twitter, ο οποίος σε μεγάλο βαθμό σχολίασε αρνητικά τα λεγομενά της. Δες τι εννοούμε:

 

 

 

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/masterchefgr