MASTERCHEF

MasterChef 2: Η αποχώρηση του Δημήτρη Τσίκιλη και το σχόλιο του Τιμολέοντα που δείχνει τις προθέσεις του

Instagram/masterchefgr

Μείον ένας παίκτης από τον μαγειρικό διαγωνισμό του MasterChef μετά την τελευταία διαδικασία αποχώρησης. Ο Δημήτρης Τσίκιλης ήταν αυτός που συγκέντρωσε την χαμηλότερη βαθμολογία από τους τρεις διαγωνιζόμενους και τελικά αποχώρησε.

Σάββας Ληχανίδης και Αργύρης Αγλαμίσης γύρισαν στο σπίτι και  άφησαν εκτός έναν παίκτη που αναμφίβολα εκτός από τις μαγειρικές του ικανότητες θα μας μείνει στο μυαλό και λόγω του αστείρευτου χιούμορ του.

Οι παίκτες στην τελευταία διαδικασία αποχώρησης κλήθηκαν να αντιγράψουν ένα απαιτητικό πιάτο του executive chef Αστέριου Κουστούδη με βασικό υλικό το ορτύκι. Οι κριτές αποφάνθηκαν πως και τα τρία πιάτα ήταν πολύ κοντά στο πρωτότυπο, ωστόσο οι λεπτομέρειες είναι αυτές που έκαναν τη διαφορά και έθεσαν τον Δημήτρη Τσίκιλη εκτός διαγωνισμού. Ο Πάνος Ιωαννίδης ανέφερε συγκεκριμένα για τον παίκτη: «Δημήτρη, ομολογώ ότι κάθε αποχώρηση κάθε παίκτη από το Masterchef είναι δύσκολη για εμάς. Εντελώς ειλικρινά και εντελώς ανθρώπινα σου λέω ότι η δική σου σήμερα, σίγουρα για όλους, αλλά και προσωπικά σε εμένα, θα μου στοιχίσει».

Πίσω στο σπίτι η αγωνία είχε κορυφωθεί καθώς όλοι περίμεναν ποιοι θα είναι οι δύο που θα συμπληρώσουν την κορυφαία πεντάδα του διαγωνισμού. Πρώτος στο σπίτι επέστρεψε ο Αργύρης εντείνοντας την αγωνία για το ποιος από τους δύο φίλους έχει αποχωρήσει. Μετά και την επιστροφή του Σάββα και την οριστική αποχώρηση του Δημήτρη, ο φίλος του Χρήστος Γλωσσίδης δήλωσε στην κάμερα: «Σίγουρα το σπίτι του MasterChef θα είναι πολύ διαφορετικό χωρίς τον Δημήτρη ήταν σίφουνας. Γέλαγε όλη μέρα, έλεγε ανέκδοτα. Περνάγαμε ωραία. Σίγουρα θα είναι πολύ διαφορετικά τα πράγματα χωρίς τον Μητσάρα».

Εντύπωση, ωστόσο, προκάλεσε το σχόλιο του Τιμολέοντα Διαμαντή για την αποχώρηση αυτή. Ο ίδιος είπε: «Σίγουρα δεν χωράνε συναισθήματα σε αυτή τη φάση που είμαστε. Οκ! Έχουμε έρθει κοντά με κάποια άτομα, αλλά εγώ προσωπικά ήρθα μόνος μου και μόνος μου θα συνεχίσω και μόνος μου θα συνεχίσω μετά τον διαγωνισμό. Μπορεί να ακούγεται εγωιστικό, αλαζονικό ή να φαίνομαι κακός, αλλά θέλω να συνεχίσω μέχρι τον τελικό».

 

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/masterchefgr