WATCHLIST

Η ανανεωμένη Ελένη, η συγκίνηση της Φαίης και η “μαγική συνταγή” των Ξανά δέστε τους

Ο Οκτώβριος, ο πιο ''καυτός'' μήνας για το τηλεοπτικό τοπίο, ξεκίνησε και φέτος δυναμικά, παρά το άβολο κλίμα που έχει δημιουργηθεί στις διοικήσεις των ελληνικών καναλιών λόγω του ζητήματος της αδειοδότησης. Οι πρεμιέρες του ΑΝΤ1 και του Alpha μονοπώλησαν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού την πρώτη Δευτέρα του Οκτωβρίου.

Το Πρωινό

A photo posted by ToPrwino (@toprwino_ant1) on

 

Η Φαίη Σκορδά, μετά από 6 χρόνια επιτυχημένης τηλεοπτικής συνεργασίας με τον Γιώργο Λιάγκα, κατέβηκε για πρώτη φορά μόνη της τις σκάλες του πλατό, υπό τους ήχους του κομματιού της Cindy Lauper “Girls Just Want To Have Fun”.

Γλυκιά και χαμογελαστή, δήλωσε on camera ότι “ήθελε το χέρι του Γιώργου να κρατάει το δικό της, καθώς κατέβαινε τις σκάλες”. Αντί για τον Γιώργο Λιάγκα, στο πλατό μπήκε ο Γιώργος Παπαδάκης, ο οποίος την αγκάλιασε και της ευχήθηκε καλή επιτυχία για ακόμα μια χρονιά. Η Φαίη εξέφρασε την μικρή της αμηχανία στη φετινή πρεμιέρα, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έγινε αντιληπτό από τους τηλεθεατές, καθώς η ίδια γνωρίζει να κάνει καλά τη δουλειά της.

Το φετινό πάνελ αποτελείται από παλιούς αγαπημένους συνεργάτες της, δηλαδή τον Θέμη Γεωργαντά, τη Σάσα Σταμάτη και τον Στέφανο Κωνσταντινίδη, αλλά και από νέες προσθήκες, όπως ο συμπαθέστατος Κώστας Τσουρός, που μέχρι πρόσφατα ήταν παρουσιαστής του καλοκαιρινού δελτίου ειδήσεων του καναλιού, η Μαντώ Γαστεράτου, καθώς και η γλυκύτατη Τζένη Μελιτά, την οποία περιμένουμε όλοι να λάμψει στο τηλεοπτικό πλατό!

A photo posted by ToPrwino (@toprwino_ant1) on

 

Κλασικές αξίες της εκπομπής, η Λίτσα Πατέρα, η οποία έλυσε την απορία του κοινού σχετικά με τις πρόσφατες ανακοινώσεις της NASA για τον αριθμό των ζωδίων και, βέβαια, η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, η οποία μπορεί επάξια να φέρει τον τίτλο της “νέας εθνικής μαγείρισσας” (μετά, φυσικά την παντοτινή εθνική μαγείρισσα, Βέφα Αλεξιάδου). Ο φετινός εναλλακτικός τίτλος του Πρωινού μπορεί να είναι “Girl Power”, καθώς για πρώτη φορά μετά από χρόνια οι γυναικείες παρουσίες υπερτερούν των αντρικών.

A photo posted by ToPrwino (@toprwino_ant1) on

 

Η εκπομπή κινήθηκε στο κλασικό της μοτίβο, με πολλά βίντεο και αφιερώματα, ενδιαφέροντα ένθετα για διακόσμηση, καθώς και ζωντανές συνεντεύξεις. Το crew του Μπρούσκο, Ανδρέας Γεωργίου, Αποστόλης Τότσικας και Ελένη Βαΐτσου έκαναν ποδαρικό στην Φαίη Σκορδά και μίλησαν για την επιτυχία της σειράς. Μοναδική άβολη στιγμή ήταν εκείνη όπου η Φαίη ρώτησε για την προσωπική του ζωή τον Ανδρέα Γεωργίου, ο οποίος, όπως είναι γνωστό, κρατάει τα προσωπικά του, προσωπικά.

Ελένη

A photo posted by @elenimenegaki on

 

Η Ελένη Μενεγάκη υποδέχτηκε το τηλεοπτικό κοινό με ένα σκούρο γαλάζιο φόρεμα που αναδείκνυε τα υπέροχα μάτια της. Ευχήθηκε στους τηλεθεατές καλή σεζόν και δήλωσε ότι σε κάθε πρώτη εκπομπή εξακολουθεί να έχει άγχος, παρότι μετρά πάνω από είκοσι συναπτά έτη στην τηλεόραση. Τόσο η ίδια, όσο και οι συνεργάτες της και συγκεκριμένα ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, αναφέρθηκαν στο ζήτημα των τηλεοπτικών αδειών, λέγοντας ότι δεν γνωρίζουν αν θα βρίσκονται on air για ολόκληρη την τηλεοπτική χρονιά, καθώς φέτος τα πράγματα είναι απρόβλεπτα.

 

Η Κατερίνα Ζαρίφη και ο Γρηγόρης Γκουντάρας προσέφεραν μια τεράστια ανθοδέσμη στην Ελένη, με την Κατερίνα να δηλώνει με το χαρακτηριστικό της χιούμορ ότι αποτελούν το “τρίο συνταξιούχοι”, καθώς είναι οι “παλιοί” της εκπομπής. Δίπλα στην Ελένη θα βρίσκονται φέτος και δυο νέοι συνεργάτες, η όμορφη Κωνσταντίνα Κομμάτα, η οποία αντιμετώπισε με επιτυχία το τρακ της πρεμιέρας, καθώς και ο συμπαθέστατος μάγειρας Γιώργος Τσούλης.

 

Ποδαρικό στην Ελένη έκαναν η Σμαράγδα Καρύδη και ο Θοδωρής Αθερίδης, οι οποίοι, μάλιστα, εμφανίστηκαν για πρώτη φορά μαζί στην συγκεκριμένη εκπομπή.

Από ό,τι φαίνεται, η Ελένη θα συνεχίσει να κρατάει τα πρωτεία στην συγκεκριμένη τηλεοπτική ζώνη, καθώς η εξειδίκευση σε έναν τομέα πάντοτε αποδίδει καρπούς. Ας μην ξεχνάμε ότι το ελληνικό τηλεοπτικό κοινό κινείται συνήθως με βάση τις κλασικές του αξίες και επιλογές.

Ξανά δέστε τους

 

Η μεγάλη επιστροφή του Νίκου Μουτσινά και της Μαρίας Ηλιάκη πραγματοποιήθηκε στο κανάλι της Κάντζας και στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Το αγαπημένο τηλεοπτικό ζευγάρι φέτος συμπαρουσιάζει μαζί με την Μαίρη Συνατσάκη και την 25χρονη Κύπρια Τζώρτζια Παναγή, η οποία έκανε την πρώτη τηλεοπτική της εμφάνιση στην ελληνική τηλεόραση. Η Κατερίνα Ζαρίφη, πιστή στις συνήθειές της, έκανε ένα μικρό πέρασμα από την εκπομπή, για να φέρει γούρι στους φίλους της.

A photo posted by mairiboo (@mairiboo) on

 

Η εκπομπή “πάτησε” στην κλασική συνταγή της, ξεκινώντας με τον σχολιασμό βίντεο με ρούχα παρουσιαστριών και απονομή βραβείων (από “κιτσοβογκ” ως “ντορβάς”, με όλα τα ενδιάμεσα στάδια), περνώντας τον σχολιασμό των αναρτήσεων σε λογαριασμούς instagram διάσημων και ημι-διάσημων Ελλήνων και κλείνοντας με τα διασκεδαστικά κουίζ-παιχνίδια των παρουσιαστών.

Δεν θέλουμε να λέμε μεγάλα λόγια και να προεξοφλούμε καταστάσεις, ωστόσο φαίνεται ότι το “Ξανά δέστε τους” θα κυριαρχήσει στην απογευματινή τηλεοπτική ζώνη για ακόμα μια χρονιά, καθώς το καθηλωτικό χιούμορ είναι το ασυναγώνιστο στοιχείο της εκπομπής.