WATCHLIST

Ηλιάκη-Μουτσινάς μιλούν πρώτη φορά on air για το τέλος του “Ξαναδέστε τους”

Η Μαρία Ηλιάκη και ο Νίκος Μουτσινάς μετρούν πολλά χρόνια φιλίας, μιας φιλίας που ξεκίνησε από το "Πρωινό Κους Κους" κι έμεινε ακέραιη μέχρι και σήμερα.

Φέτος, έκαναν μια κοινή αρχή ξανά με το “Ξαναδέστε τους”, το οποίο πριν από λίγο καιρό έλαβε πρόωρο τέλος. Μέχρι και σήμερα δεν είχαν μιλήσει γι’ αυτό ούτε εκείνη ούτε κι εκείνος, ωστόσο ο Νίκος Μουτσινάς βρέθηκε καλεσμένος στο “Πρωινό ΣουΚου” του Antenna, όπου και αναφέρθηκε στο ζήτημα.

Χωρίς να το ξέρει, η παραγωγή είχε ετοιμάσει κι ένα βίντεο με τη Μαρία Ηλιάκη, η οποία μίλησε για τη σχέση της με τον παρουσιαστή και αναφέρθηκε και στο “Ξαναδέστε τους”: “Κάναμε το “Δέστε τους” τότε και κάναμε τόσο ωραία νούμερα και να… ζήσαμε φέτος και το κόψιμο. Δεν ξέρω εάν στο δικό μας μυαλό αυτό θεωρείται αποτυχία γιατί εμείς ακόμη και αυτό που έγινε φέτος το βιώσαμε πολύ ωραία, με πολύ γέλιο, χαρήκαμε πολύ που το ξανακάναμε, απλά στη ζωή συμβαίνουν και αυτά“, ανέφερε μεταξύ άλλων η Μαρία Ηλιάκη.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος έχει ήδη συμφωνήσει με το κανάλι του Αμαρουσίου και θα βρίσκεται και φέτος στην κριτική επιτροπή του Your Face Sounds Familiar.