WATCHLIST

Κατερίνα Καινούργιου: Η απάντησή της στον Γιάννη Βούρο που “άδειασε” την εκπομπή της

ndp

Οι τηλεφωνικές δηλώσεις του Γιάννη Βούρου στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω» της Κατερίνας Καινούργιου, μέσω των οποίων επιβεβαίωνε την εγκυμοσύνη της κόρης του Μαρίας Λουίζας, στάθηκαν αφορμή για να ενοχληθεί πολύ ο ηθοποιός τις προηγούμενες ημέρες. Ο Γιάννης Βούρος μέσω του Facebook είχε εκφράσει την οργή του για τις δηλώσεις του που δημοσιοποίηθηκαν, καθώς όπως είπε είχε αρνηθεί να τοποθετηθεί επί του θέματος δημόσια.

Η Κατερίνα Καινούργιου στη σημερινή της εκπομπή θέλησε να μιλήσει για το ζήτημα και μάλιστα δηλώνοντας πόσο τον εκτιμά, πρόβαλε στον αέρα ολόκληρη την τηλεφωνική συνομιλία μεταξύ της δημοσιογράφου και του Γιάννη Βούρου. «Την Παρασκευή στεναχωρήθηκα πάρα πολύ με την ανάρτηση του Γιάννη Βούρου. Δεν την είχα δει, την διάβασα μέσα από τα sites. Εγώ προσωπικά τον εκτιμώ πολύ τον κύριο Βούρο και έχω και πολύ καλή σχέση μαζί του. Θέλω να ακούσουμε και ο ίδιος βέβαια γιατί μπορεί να μην έγινε κατανοητό ότι του ζητήσαμε την άδεια να μεταδώσουμε κάποιες δηλώσεις, τώρα που έγινε η παρεξήγηση…», είπε η παρουσιάστρια  προβάλλοντας το ξέσπασμα του ηθοποιού, το απόσπασμα που τον ενόχλησε και ολόκληρη την τηλεφωνική συνομιλία του με την δημοσιογράφο της εκπομπής.

«Ήταν ξεκάθαρο από τη συνάδελφό μας και, επειδή είδα στη σελίδα του στο Facebook ότι είχε ενοχληθεί αρκετά και έλεγε ότι θα κινηθεί και νομικά, θα το πάρω πάνω μου το συγκεκριμένο, επειδή τον εκτιμώ πολύ. Ίσως να μην έγινε κατανοητό, ίσως να νόμιζε ότι θα γινόταν η δήλωση του γραπτώς σε κάποια κάρτα. Εμείς, όμως, είπαμε ότι κρατάμε τη δήλωση, σας ενημερώσαμε κύριε Βούρο. Οπότε μάλλον έχει γίνει κάποια παρεξήγηση και εσείς συγκεκριμένα μας είπατε τι να κρατήσουμε από τη δήλωση. Επειδή σας εκτιμώ πολύ και ξέρω ότι είστε ένας εξαιρετικός άνθρωπος και έχω και πολύ καλή σχέση με την κόρη σας, θέλω να το λήξουμε εδώ, γιατί η κοπέλα πραγματικά έκανε τη δουλειά της, είναι μια εξαιρετική συνάδελφος. Δεν σας υπέκλεπτε», είπε μετά την προβολή των βίντεο.

Δες παρακάτω τα σχετικά αποσπάσματα της εκπομπής.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency