WATCHLIST

Το Netflix ακυρώνει τη σειρά “House of Cards”

Τις τελευταίες ώρες η είδηση για την ακύρωση της σειράς ''House of Cards'' κάνει το γύρο του internet και αρκετά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι οι υπεύθυνοι του Netflix, πήραν αυτή την απόφαση μετά τις κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση που βαραίνουν τον πρωταγωνιστή της, Kevin Spacey.

Σύμφωνα με αρκετά δημοσιεύματα η 6η σεζόν της σειράς, η οποία θα προβληθεί το 2018, είναι ήδη στην παραγωγή και αποφασίστηκε να είναι η τελευταία, ωστόσο δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα η ημέρα της πρεμιέρας.

Το Netflix και η εταιρεία παραγωγής Media Rights Capital έβγαλαν ανακοίνωση μετά τη γνωστοποίηση των κατηγοριών σε βάρος του Kevin Spacey, λέγοντας ότι είναι φοβερά ενοχλημένοι από τα νέα και λίγο αργότερα εκπρόσωποί τους συναντήθηκαν με το συνεργείο για να τους επιβεβαιώσουν ότι είναι ασφαλείς και έχουν τη στήριξή τους.

Υπάρχουν και αυτοί βέβαια που υποστηρίζουν ότι η σειρά θα τελείωνε έτσι και αλλιώς, απλά οι υπεύθυνοι αποφάσισαν να το ανακοινώσουν τώρα. Σε κάθε περίπτωση, είναι αρκετά θλιβερό μια τόσο καλή σειρά, που αποτελεί μεγάλο κομμάτι της pop κουλτούρας και του πώς καταναλώνουμε πια σειρές, να τελειώνει εξαιτίας ενός ανθρώπου.