ΤΑΙΝΙΕΣ

Netflix: 4 ολοκαίνουριες ταινίες και 6 πρωτότυπα ντοκιμαντέρ που θα δούμε τον Ιανουάριο

Η χρονιά ξεκίνησε αλλά η καραντίνα δεν τελείωσε. Αυτό σημαίνει ότι το Netflix θα είναι ο συνοδοιπόρος μας και τον χειμώνα και δεν μάς αφήνει με τίποτα περσινές σειρές και ταινίες. Κάνει ποδαρικό με 4 νέες ταινίες και 6 πρωτότυπα ντοκιμαντέρ για να μην προλάβεις να βαρεθείς.

Είδαμε λοιπόν ποιες είναι οι νέες σειρές αλλά και ποιες συνεχίζουν με νέο κύκλο. Και τώρα έφτασε η σειρά των ταινιών αλλά και των ντοκιμαντέρ που δεν πρέπει να χάσουμε στο Netflix.

Netflix και οι 4 νέες ταινίες

Τα Θραύσματα μίας Γυναίκας

Μετά από έναν θλιβερό τοκετό στο σπίτι, μια γυναίκα παλεύει με έντονα συναισθήματα, χωρίς τον σύντροφο και την οικογένεια κοντά της καθώς τους χωρίζει ένα χάσμα πένθους.Έρχεται 7 Ιανουαρίου.

Φονική Ζώνη

Στο κοντινό μέλλον, ο πιλότος ενός drone υποχρεώνεται να πάει σε μια εμπόλεμη ζώνη και να συνεργαστεί με ένα μυστικό ανδροειδές, για να σταματήσει μια πυρηνική επίθεση. Έρχεται 15 Ιανουαρίου.

Ο Λευκός Τίγρης

Ο φιλόδοξος σοφέρ μιας πλούσιας οικογένειας από την Ινδία χρησιμοποιεί τη σπιρτάδα του για να βγει από τη φτώχεια και να γίνει επιχειρηματίας. Βασισμένο στο μπεστ σέλερ. Στις 22 Ιανουαρίου.

Η Ανασκαφή

Όταν μια εύπορη χήρα προσλαμβάνει έναν ερασιτέχνη αρχαιολόγο για να αναλάβει την εκσκαφή ταφικών τύμβων στο κτήμα της, ανακαλύπτουν έναν θησαυρό που αλλάζει την ιστορία. 29 Ιανουαρίου.

Netflix και ντοκιμαντέρ

Μινιμαλισμός: Less is Now

Το κίνημά τους βασίζεται στον μινιμαλισμό. Οι παλιοί φίλοι Τζόσουα Φιλντς Μίλμπερν και Ράιν Νικοντίμους εξηγούν πώς μπορούν οι ζωές μας να είναι καλύτερες με λιγότερα. Έρχεται 1 Ιανουαρίου.

Η Ζωή μετά τον Θάνατο

Τι συμβαίνει αφού πεθάνουμε; Αυτή η σειρά ντοκιμαντέρ παρουσιάζει προσωπικές ιστορίες και ερευνά επιθανάτιες εμπειρίες, τη μετενσάρκωση και παραφυσικά φαινόμενα. Έρχεται 6 Ιανουαρίου.

Φαντάσου ότι είσαι σε μία πόλη

Η συγγραφέας Φραν Λέμποβιτς μιλά για τη ζωή στη Νέα Υόρκη ως αναγνώστρια, περαστική και αυστηρή παρατηρήτρια των αλλαγών στον σύγχρονο πολιτισμό και την πόλη. 8 Ιανουαρίου.

Κρακ: κοκαίνη, διαφθορές και συνωμοσίες

Ένα φτηνό, ισχυρό ναρκωτικό εμφανίζεται σε περίοδο ύφεσης, πυροδοτώντας ηθικό πανικό, τροφοδοτούμενο από ρατσισμό. Εξερευνήστε την ιστορία του κρακ τη δεκαετία του ’80. Στις 11 Ιανουαρίου.

Night stalker: το κυνήγι ενός κατά συρροή δολοφόνου

Κάτω από την ηλιόλουστη αίγλη του Λος Άντζελες το 1985 παραμονεύει ένας αδίστακτος, σατανικός κατά συρροή δολοφόνος. Δύο ντετέκτιβ δεν θα ησυχάσουν μέχρι να τον πιάσουν.Έρχεται 13 Ιανουαρίου.

We are: The Brooklyn Saints

9U team during game in episode 4 “Any Darn Day” of We Are: The Brooklyn Saints S1. Cr. NETFLIX © 2021
9U team during game in episode 4 “Any Darn Day” of We Are: The Brooklyn Saints S1. Cr. NETFLIX © 2021

Αυτή η σειρά παρακολουθεί τη σχολική και ιδιωτική ζωή νεαρών ποδοσφαιριστών και προπονητών που αγωνίζονται για επιβίωση κόντρα στις πιθανότητες.Έρχεται 29 Ιανουαρίου.