Μεγάλη επιστροφή στο Grey's Anatomy, ποιον ήρωα θα δούμε πάλι;

Ποιος ήρωας γυρίζει στο Grey's Anatomy; (Δυστυχώς όχι αυτός που θα θέλαμε).

Οι ήρωες του Grey's Anatomy που δεν δουλεύουν πια στο Grey Sloan Memorial Hospital δεν μπορούν να επιστρέψουν κυρίως γιατί έχουν πεθάνει σε κάποιο τραγικό δυστύχημα (αχ Derek, αχ Lexie, αχ George, αχ Sloan) ή γιατί απλά τους έδιωξαν (γεια σου Izzy)- βέβαια εδώ που τα λέμε είδαμε ξανά τον Burke, αλλά εντάξει κάπως έπρεπε να κλείσει η ιστορία της Cristina.

Στην 13η σεζόν, που έχει ξεκινήσει κανονικά, το αρχικό προσωπικό έχει αποδεκατιστεί- ύστερα και από τη φυγή της λατρεμένης μας Callie Torres αλλά η Shonda βρήκε τη λύση να αναζοπυρώσει το ενδιαφέρον μας που μοιάζει πιο πεθαμένο και από την αγάπη του Alex για την Ava.

Στις οθόνες μας λοιπόν θα δούμε ξανά την Leah Murphy, την internt που έφυγε το 2014 από το νοσοκομείο ύστερα από ένα σύντομο love story που είχε με την Arizona της καρδιάς μας. Δεν ξέρουμε ακόμα με αφορμή θα εμφανιστεί ξανά αλλά χαιρόμαστε που θα την δούμε ξανά κυρίως γιατί δεν αξίζει τόση μοναξιά στην Arizona τώρα που η Callie έφυγε για Νέα Υόρκη (το παίρνω πολύ προσωπικά, τι να κάνω την αγαπώ).

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

Clinique Beautylike

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ