GREY'S ANATOMY

Η Shonda Rhimes δήλωσε ότι μετάνιωσε που σκότωσε αυτό τον χαρακτήρα του Grey’s Anatomy

Μακελειό στο νοσοκομείο, βόμβα στο σώμα ενός ανθρώπου, σύγκρουση ferry boat (!), αεροπορικό δυστύχημα, τρένο που βγήκε εκτός πορείας, δρόμος που άνοιξε στα δύο και κατάπιε ανθρώπους, γέννα κατά τη διάρκεια πλημμύρας και τυχαίος θάνατος από ηλεκτροπληξία. Όλα αυτά τα ευχάριστα είναι λίγες μόνο από τα δράματα που έχουμε ζήσει τα τελευταία χρόνια στο Grey's Anatomy.

Η Shonda Rhimes είναι γνωστή για τους ευφάνταστους τρόπους που σκοτώνει τους χαρακτήρες της στη σειρά και κάνει τα εκατομμύρια τηλεθεατών να κλαίνε με μαύρο δάκρυ μπροστά στην οθόνη. Μέχρι στιγμής έχουμε θρηνήσει πολλά θύματα, ο ”Κόκκινος Γάμος” στο Game of Thrones δεν πιάνει μία μπροστά στο θανατικό που έχει πέσει στο Grey Sloan Memorial Hospital αλλά η Shonda δήλωσε ότι μετάνιωσε για ένα συγκεκριμένο.

Δεν είναι ο Derek

Όχι δεν μιλάμε για τον Mc Dreamy που πέθανε από εσωτερική αιμορραγία απλά γιατί ξέχασαν να του κάνουν αξονική! (Μέχρι και εγώ ξέρω ποια ότι το πρώτο πράγμα που πρέπει να γίνει όταν έρχεται επείγον περιστατικό είναι αξονική).

Ούτε η Lexie

Ο πιο αναίτιος θάνατος της σειράς. Τόσα χρόνια μετά ακόμα δεν κατάλαβα πως εξυπηρέτησε αυτό στην ιστορία της Meredith.

Προφανώς ούτε ο Mark

Εννοείται ότι δεν είναι ούτε ο Mark Sloan. Γιατί σου λέει σκότωσα την γυναίκα της ζωής του, πρέπει να πεθάνει και αυτός.

Σιγά μην ήταν ο Denny

Έχεις τον Jeffrey Dean Morgan, τον πιο sex on legs ηθοποιό που υπάρχει στη σεζόν, τον σώζεις τελευταία στιγμή και εκεί που είμαστε έτοιμοι να πανηγυρίσουμε που θα τον βλέπουμε από δω και πέρα ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ. Μπράβο Shonda.

Είναι ο Dylan Young

Ποιος είναι αυτός σε ακούω να ρωτάς και πολύ καλά κάνεις γιατί πάνε 11 χρόνια από τότε που είδαμε τον πυροτεχνουργό Dylan Young, που έσκασε *κυριολεκτικά* στους διαδρόμους του νοσοκομείου (το λεγόμενο Pink Mist που λένε οι ειδικοί).

Το ”As we know it”, το 17ο επεισόδιο της δεύτερης σεζόν ήταν ένα από τα πιο φανταστικά επεισόδια που έχουν γραφτεί ποτέ. Τότε είχαν αρχίσει να παίρνουν στα σοβαρά τη σειρά, η προβολή μάλιστα είχε γίνει στο prime time, μετά το Super Bowl του 2006 και ήταν τεράστιο βήμα για μια τόσο καινούργια σειρά.

Σε αυτό το επεισόδιο κοντέψαμε να βγάλουμε έλκος από το άγχος, καθώς υπήρχε μια βόμβα στα σπλάχνα ενός ασθενή και φυσικά η Meredith είχε βάλει, χωρίς δεύτερη σκέψη, το χέρι της μέσα στο σώμα του για να την σταθεροποιήσει. Μερικές σκηνές μετά ο Dylan την κρατούσε στα χέρια για να την πάει σε ασφαλές σημείο και να την απασφαλίσει μόνο που δεν τα κατάφερε και έγινε ένα με τους τοίχους του διαδρόμου.

Όπως δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Shonda Rhimes δεν ήθελε να ”ανατινάξει” τον Kyle Chandler.

” Μου έλεγε συνέχεια ιδέες για το πως θα μπορούσε να γλιτώσει την έκρηξη ο Dylan και του έδειχνα, θυμάμαι, το σενάριο που έλεγε Dylan explodes, αλλά δεν περίμενα να έχω τον Kyle Chandler στη διάθεσή μου, δεν ήθελα να του το κάνω αυτό” είπε χαρακτηριστικά.

Ε, βέβαια ενώ τον Patrick Dempsey μπορούσες. ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ.

Δες την επίμαχη σκηνή στο βίντεο που ακολουθεί