CELEBRITIES

Η Ελένη Καστάνη αποκαλύπτει γιατί σταμάτησε το “Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή”

Το peoplegreece.com σε συνεργασία με το Ladylike σας ενημερώνουν για τα τελευταία νέα στον κόσμο της showbiz.

Η Ελένη Καστάνη, μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς του κοινού, με πολλές και μεγάλες επιτυχίες στο ενεργητικό της, τόσο στο θέατρο όσο και στο σινεμά και στη μικρή οθόνη, βρέθηκε στην υπέροχη παρέα των “Καρτάσιανς” και μίλησε για το θάνατο της αδερφή της, Γιάννας, η οποία έφυγε ξαφνικά στα 58 της χρόνια, ενώ αποκάλυψε και το λόγο που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ η άκρως επιτυχημένη σειρά του Μεγάλου Καναλιού, “Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;”.

Με την αδερφή της η ίδια τόνισε πως συζητούσαν τα πάντα, πράγματα που κανείς άλλος δεν γνώριζε. Κατόπιν πρόσθεσε πως το καλοκαίρι δεν θα δουλέψει αλλά θα πάει στην Κρήτη, εκεί όπου έμενε η αδερφή της: “Θέλω να πενθήσω” είπε χαρακτηριστικά και εξήγησε πως η απώλεια αυτή ήταν και ο λόγος που δεν ήθελε να βγει σε εκπομπές.

“Δεν είχα άλλη αδερφή, είχα μόνο μία. Έχω θάψει το μπαμπά μου, την αδερφή μου, μου έμεινε η μαμά μου… Όλοι στην οικογένειά μου φεύγουν με αιφνίδιο θάνατο, το τέλειο για αυτούς που φεύγουν, το χειρότερο για αυτούς που μένουν πίσω. Ορφάνεψα για δεύτερη φορά γιατί το μπαμπά μου τον έχασα πολύ μικρή”, ήταν μερικά από τα συγκινητικά της λόγια.

Λίγο μετά τόνισε πως τώρα έχει μόνο τη μαμά της, μια και έχει χάσει τον μπαμπά της σε πολύ μικρή ηλικία- αυτοκτόνησε πίνοντας δηλητήριο. Κατόπιν αναφέρθηκε στο “Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;”, αποκαλύπτοντας το λόγο που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.

“Δεν τσακωθήκαμε και αυτό αποδείχθηκε και στη συνέχεια γιατί ξανασυνεργαστήκαμε. Έξι επεισόδια γυρίστηκαν και στο έβδομο είχαμε γυρίσει κάποιες σκηνές… Είχε κάνει τόση επιτυχία όσο κάνει τώρα ένα σήριαλ που έχει κάνει 26 επεισόδια.

Ήταν κάτι το τρομερό, δεν μπορούσα να κυκλοφορήσω. Θεωρώ ότι ήταν η τύχη του να μην γίνει αυτό το σήριαλ.

Είχε ένα… στράβωμα από την αρχή. Είχε ξεκινήσει με άλλη διανομή και μετά σταμάτησε και άλλαξαν κάποιες. Ήταν διαφορετική η τετράδα, η μόνη κοινή ήμουν εγώ και στις δύο εκδοχές. Γι’ αυτό υπήρχαν σκηνές που είχαν γυριστεί πριν τις διακοπές, πριν τον Αύγουστο και έτρεχα στα διόδια, με την προηγούμενη διανομή, χωρίς να φαίνεται και έμπαινα στο σπίτι με άλλη διανομή. Μετά γυρίστηκε η συνέχεια”, εξήγησε η ίδια.

Και τέλος, ολοκλήρωσε ως εξής:  “Συζητήθηκε για να γυριστεί σε ταινία. Μου το λέγανε και πρόσφατα, πριν καμιά πενταετία και τώρα πια τους έλεγα δεν έχει νόημα, γιατί έχουμε μεγαλώσει και δεν μπορούσε να πείσουμε. Ήταν ένα σήριαλ που έβγαλε πολύ κόσμο, εκεί έπαιξε ο Τσιμιτσέλης για πρώτη φορά”.

Δείτε ένα απόσπασμα από όλα όσα δήλωσε το οποίο προβλήθηκε στο Πρωινό:

 

Διάβασε επίσης στο Peoplegreece

Η Ελένη Καστάνη συγκλονίζει: “Ο πατέρας μου αυτοκτόνησε πίνοντας δηλητήριο”

Ελένη Καστάνη: “Λέγοντας όχι έκανα καριέρα”