WATCHLIST

Ο Λιάγκας δίνει συνέντευξη στον Φουρθιώτη: “Εκεί Μένιο τρελάθηκα, το ποτήρι ξεχείλισε”

Συνέντευξη στην εκπομπή ''Αποκαλυπτικά'' και τον Μένιο Φουρθιώτη παραχώρησε ο Γιώργος Λιάγκας με το υλικό να προβάλλεται μερική ώρα πριν.

Οι δυο τους συναντήθηκαν για να λύσουν τις όποιες διαφορές τους, με τον Γιώργο να εξηγεί τι ήταν αυτό που τον ενόχλησε στο κομμάτι της κριτικής που έχει δεχτεί όλον αυτόν τον καιρό.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ένα ήταν εκείνο που τον πείραξε πραγματικά και που τον έκανε να ”τρελαθεί”, όπως χαρακτηριστικά είπε.

Ποιο ήταν αυτό;

Θα σου πω πού θεωρώ ότι για μένα ξεχείλισε το ποτήρι. Το’ χω κάνει κι εγώ το κίτρινο, το κουτσομπολίστικο ρεπορτάζ. Εγώ έχω τεράστια ευαισθησία με τα παιδιά επειδή ως παιδί έχω περάσει άσχημα –και δε θέλω να το ανοίξουμε αυτό- με τη σχέση και το διαζύγιο των γονιών μου και με τη σχέση που είχα εγώ με τους γονείς μου μετά. Έχω αλλάξει πολύ σαν άνθρωπος από τότε που έκανα παιδιά. Τι με πείραξε;

Παίξατε την προηγούμενη βδομάδα ένα ρεπορτάζ ότι εγώ διαρρέω ότι θα πάω να φάω την εκπομπή της Μπεκατώρου. Και έρχεται το παιδί σπίτι μου και μου λέει: “Μπαμπά δεν σε αγαπάω καθόλου”. Και σε μια φάση που δεν έρχονται κάθε μέρα τα παιδιά σπίτι μου… Έχω μεγάλη ευαισθησία και τύψεις, αν θέλεις, για τις αποφάσεις των μεγάλων που βαραίνουν τα παιδιά.

Με πείραξε πάρα πολύ που ήρθε ο γιος μου και μου λέει “Μπαμπά, ο μπαμπάς ο δικός μου απολύει κόσμο; Διώχνεις κόσμο από τη δουλειά; Δεν είσαι καλός άνθρωπος”. Έχει ηθικές αξίες το παιδί μου και χαίρομαι πάρα πολύ γι’ αυτό. Είναι καλύτερος άνθρωπος από μένα κι αυτό οφείλεται στη μάνα του, σε μένα και στους ανθρώπους του. Και μου είπε αυτό το πράγμα. Τρελάθηκα”, είπε μεταξύ άλλων, τονίζοντας πως αμέσως μετά το τέλος του ”Late Night” φρόντισε να εξασφαλίσει τους συνεργάτες του.

Τι ειπώθηκε;