WATCHLIST

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα παίξει σε σήριαλ

Οι προτάσεις που έγιναν στον Γιώργο Αγγελόπουλο μετά το τέλος του Survivor ήταν πολλές. Οι κινήσεις του φάνηκαν μετρημένες για αυτό και το 'ναι' του ήταν δύσκολο. Καλεσμένος στην Ελένη Μενεγάκη μίλησε για το νέο του επαγγελματικό βήμα. Στρέφεται προς την ηθοποιία και κάνει το ντεμπούτο του στο «Τατουάζ».

«Έφτασα στα 36 μου και το είχα σκεφτεί πάρα πολύ στο παρελθόν να κάνω πάνω μου ένα τατουάζ. Τελικά δεν το αποφάσισα ποτέ γιατί δεν ήξερα τι να αποφασίσω να βάλω πάνω μου μόνιμα… Αποφάσισα να κάνω ένα τατουάζ».

«Πρόκειται για κάτι εντελώς καινούριο για εμένα και να ξεκινήσω ένα νέο κεφάλαιο που είναι κάτι καινούριο για εμένα. Θα συμμετέχω στο Τατουάζ. Ήταν μία μεγάλη πρόταση για εμένα. Δεν είναι κάτι που αποφάσισα χτες και είπα πάμε. Η πρόταση μου είχε γίνει από το καλοκαίρι. Και ο Αντρέας και ο Κούλης μετά από όλα αυτά που συζητήσαμε έχουμε δει ότι είναι εφικτό. Είμαστε έτοιμοι για αυτό το καινούριο το πράγμα. Έχουν δείξει ότι είναι μία τρομερή ομάδα και μακάρι να με αξιώσει ο Θεός να είμαι αξιοπρεπής και να μπω σε όλη αυτή την επιτυχία».

«Δεν θα είμαι ο Γιώργος, θα είμαι ο Στέφανος. Θεωρώ ότι έχει προσαρμοστεί πάρα πολύ σε εμένα. Τουλάχιστον κατά 50% είναι όπως είμαι εγώ σαν Γιώργος».