GAME OF THRONES

Spoiler Alert! Διέρρευσε όλη η πλοκή του 7ου κύκλου Game of Thrones

Σύμφωνα με την Huffington Post ένας άτιμος χρήστης του Reddit μόλις κυκλοφόρησε μία τεράστια λίστα με spoilers για τον 7ο κύκλο Game of Thrones. Τα ύστερα του κόσμου. Δεν καταλαβαίνεις τι έχει να γίνει πάλι. Το γεγονός ότι το ΗΒΟ δεν έχει αντιδράσει ακόμα, σημαίνει πως ο χρήστης Reddit δεν έχει πέσει και πολύ έξω.

Κράτα την ανάσα σου λοιπόν και διάβασε. Αν μπορείς να μην υποκύψεις στη γλύκα του spoiler, θα το σεβαστώ (κλάψε λίγο για μένα που αναγκαστικά τα μαθαίνω γιατί τα γράφω για χάρη σου, πολύτιμέ/ή μου αναγνώστη/στρια...

H spoilerοκαταιγίδα λοιπόν προειδοποιεί για:

– Μία εγκυμοσύνη- ΣΟΚ

– Την επιστροφή μερικών πολύ αγαπημένων χαρακτήρων

– Την παρακμή κάποιων οίκων του Westeros

– Θανάτους ηρώων (καλά αυτό το ‘χαμε ήδη σιγουράκι)

– Μία αποστασία που θα κάνει τα σαγόνια των fans να πέσουν χάμω

Αυτή ήταν μία αναφορά με γρίφους. Αν θες, σταματάς εδώ. Αν σε “τρώει” η αγωνία, συνέχισε παρακάτω. Σύμφωνα με τα όσα διέρρευσαν λοιπόν:

– Στον 7ο κύκλο θα δούμε μία από τις πιο συγκλονιστικές σκηνές του Game of Thrones.Oι Cersei, Tyrion, Jon Snow, Daenerys, Jorah Mormont, Lord Varys, Missandei, Qyburn, Euron Greyjoy, το Βουνό και ο Σκύλος θα συναντηθούν στο Dragonpit. Εκεί ο Jon Snow θα προσπαθήσει να τους πείσει να συμμαχήσουν κατά του Βασιλιά της Νύχτας.

 – Η απειλή που λέγεται “White Walkers” θα είναι η αφορμή ώστε Cersei να συμμαχήσει αναγκαστικά με την Daenerys και τον on Snow (για τους οποίους μάλλον ξέρεις ήδη πως θα βγουν συγγενείς αφού ο Jon Snow είναι τελικά γιος του Rhaegar Targaryen και της Lyanna Stark και άρα η Daenerys είναι θεια του. Αν δεν το ήξερες, ουπς, sorry).

 

 

– Ο Jon Snow θα αρνηθεί να υποκλιθεί στην Daenerys, αλλά θα συμφωνήσει να παραιτηθεί από τον τίτλο του Βασιλιά του Βορρά αν εκείνη τον βοηθήσει στο να αντιμετωπίσει τους εχθρούς στο Βορρά.

– Ο Tyrion αρχίζει και ανησυχεί λιγάκι με τη συμπεριφορά της Daenerys, ύστερα από τη διαταγή που δίνει στον Drogon να κάψει ζωντανούς κάτι άρχοντες του Westeros.

– Η Arya Stark θα ξεπαστρέψει όλη τη φαμίλια των Freys. O Littlefinger θα βάλει “φιδιές” ανάμεσα στις δύο αδερφές Stark.

– H Cersei είναι έγκυος στο παιδί του Jaime. Aλλά θα αποβάλλει. 

– Ο Jon Snow θα κάνει σεξ με την Daenerys. ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΆΛΛΟ.