GAME OF THRONES

Ο Ed Sheeran θα παίξει στο Game of Thrones

Η αποκάλυψη έγινε από τον ίδιο τον Ed Sheeran κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στην εκπομπή The Hits Radio. Ο αγαπημένος τραγουδιστής θα κάνει μια ωραία συμμετοχή στο Game of Thrones. Τώρα που τον παρατηρώ, με τέτοια χρώματα θα μπορούσε άνετα να είναι μέλος της φαμίλιας των Λάννιστερ. Χο χο.

Ο ρόλος του θα είναι σύντομος και σχετικός με το ταλέντο του, αφού όπως είπε ο ίδιος, θα κάνει καντάδα στην Άρια Σταρκ! “Κάνω μόνο μία σκηνή με τη Maisie (Williams). Τραγουδάω ένα τραγούδι και μετά εκείνη λέει πόσο ωραίο είναι”. Ο Sheeran έχει ήδη γυρίσει τη σκηνή από το Νοέμβριο και το διασκέδασε πολύ. Άλλες πληροφορίες για τον 7ο κύκλο του Game of Thrones δεν έδωσε φυσικά, αλλά δεν πειράζει, τον συγχωρούμε.

Πώς προέκυψε αυτή η συνεργασία- έκπληξη και ο Sheeran θα κάνει live στο Γουέστερος; Την απάντηση δίνει ο δημιουργός του Game of Thrones, David Benioff: “Εδώ και χρόνια προσπαθούσαμε να έχουμε τον Ed στη σειρά για να κάνουμε έκπληξη στη Maisie (η οποία είναι τεράστια θαυμάστρια του Ed) και τελικά τα καταφέραμε”.

Ωραία πράγματα!