GAME OF THRONES

Οι σειρές που μπορείς να δεις τώρα που τελείωσε το Game of Thrones

Ωραία, το ''Game of Thrones'' τελείωσε. Πάει. Αυτό ήταν. ΠΑΠΑΛΑ. Και τώρα τι; Η αλήθεια είναι ότι μια επαναληπτική προβολή των εφτά σεζόν επιβάλλεται, ώστε να αναθεωρήσουμε πρόσωπα και καταστάσεις, τώρα που έχουμε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα των πολιτικών και μη εξελίξεων στο Westeros.

Αν όμως θέλεις να κάνεις ένα διάλειμμα από τον Jon και την Dany (λέμε τώρα) μπορείς να επενδύσεις στις παρακάτω σειρές, οι οποίες μπορεί να μην έχουν εμφανή κοινά με το φανταστικό σύμπαν του George R.R Martin, έχουν όμως όλα τα στοιχεία της αγαπημένης μας σειράς- ήρωες, δράματα, σεξ, ανθρώπους που κάνουν μ@λ@κίες και ενοχλητικούς τύπους.

Η υπερηρωική

Jessica Jones

Η λίστα μας ανοίγει πανηγυρικά με την Jessicαρα Jones, την γυναίκα που έσωσε την Marvel (το Netflix ανακοίνωσε ότι είναι η πιο πετυχημένη του σειρά) και έδωσε ένα ενδιαφέρον στη σειρά “Defenders”. Αφού, λοιπόν, φέτος ζήσαμε μεγάλες στιγμές από τις γυναίκες του “Game of Thrones” (The North remembers που λέει και η Arya, επίσης τα φιλιά μου στην Sansa της καρδιάς μας) γιατί να μην συνεχίσεις το σερί με την φανταστική Jessica;

Η χαλαρή

Suits

Η φετινή σεζόν ”Game of Thrones” είχε αρκετά κωμικά στοιχεία και ζήσαμε υπέροχες bromance στιγμές τύπου ”Ocean’s 11” στο επεισόδιο ”Beyond the Wall”. Για αυτό βάλε να δεις ”Suits” να χαλαρώσεις βρε παιδί μου, βέβαια δεν έχει ούτε White Walkers ούτε τον Viserion που γκρεμίζεται από τον Πρωταθλητή του Westeros στο Ακόντιο, Night King, αλλά έχει τον Harvey που θα σου κλέψει την καρδιά.

Η σειρά έχει 7 (!) σεζόν, μπορείς να δεις τις 5 πρώτες στο Netflix

Η τρομακτική

The Fall

Αν είσαι #team_Jaime και γενικότερα έχεις μια τάση να αγαπάς τα (πανέμορφα) κακά παιδιά μιας ιστορίας τότε ΠΡΕΠΕΙ να δεις το ”The Fall” στο οποίο πρωταγωνιστεί ο ένας, ο μοναδικός, ο ανεπανάληπτος Jamie Dornan. Είδες; Jamie και αυτός, και πιο σατανικός από Lannister. ΩΝΑΙ.

Η σειρά έχει 3 σεζόν και προβάλλεται στο Netflix

Η δραματική

The Affair

Σε περίπτωση που σου λείπει ήδη το δράμα της κατάστασης και οι περίπλοκες γκομενικές σχέσεις να σου συστήσουμε το ”The Affair”, μια σειρά που θα σε κάνει να αναστενάζεις από καημό κάθε φορά που γίνεται κάτι στις σχέσεις των πρωταγωνιστών. Και γίνονται ΠΟΛΛΑ. Πίστεψέ με.

Η σειρά έχει 4 σεζόν, μπορείς να δεις τις 2 πρώτες στο Netflix

Η τύπου Game of Thrones

Black Sails

Και κλείνουμε με τη σειρά ”Black Sails”, η σειρά που θα σε κάνει να φωνάξεις ”Έι πειρατή” στην οθόνη σου, η οποία χαρακτηρίζεται από πολλούς ως καλύτερη του ”Game of Thrones”, πολύ πιο σέξι και άξια για binge watching (έχει 4 σεζόν, πράγμα που σημαίνει ότι θα περάσεις άνετα 2 με 3 μήνες μαζί της) και έξαλλες αντιδράσεις στο twitter. Έχει και ωραία αγόρια. Just saying.