GAME OF THRONES

Game of Thrones: H δήλωση της Lena Headey για τον όγδοο κύκλο. Φέρτε χαρτομάντηλα

Ο δρόμος μέχρι την επόμενη σεζόν του Game of Thrones θα είναι εκνευριστικά μακρύς κι αβέβαιος. Καλό 2019, μην ξαναλέμε τα ίδια και συγχυζόμαστε. Το μόνο που υπάρχει να μας κρατάει «ζεστούς» σ' αυτή την οδύσσεια αναμονής είναι 7 κύκλοι και ό,τι δηλώσουν για αυτά που έρχονται οι πρωταγωνιστές της σειράς. Α, και κάτι ατάκες του George R.R Martin, όπως αυτή:

«Υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που διαβάζουν και θέλουν να πιστεύουν σ’ έναν κόσμο που οι καλοί κερδίζουν και οι κακοί χάνουν, και στο τέλος ζουν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα. Εγώ δεν γράφω τέτοια. Είμαι παιδί του Tolkien. Kαι ο Τolkien δεν ήταν αυτό» έχει πει και ξαναπεί σε ελεύθερη απόδοση ο δημιουργός του Game of Thrones. Μην περιμένεις χαρά, δεν θα έρθει.

Κι έρχεται τώρα και η Lena Headey aka Cersei Lannister και το αποτελειώνει αποκαλύπτοντας πως, εκεί που το καστ διάβαζε το σενάριο της 8ης σεζόν, έπεσε κλάμα. «Μπορώ να σας πω ότι τον Οκτώβριο είχαμε ένα τεράστιο read-through με όλο το καστ. Και σχεδόν όλοι έκλαψαν σε ένα συγκεκριμένο σημείο. Κι αυτό προκάλεσε αρκετά μεγάλη έκπληξη» είπε σε συνέντευξή της η Lena αλλά δεν δήλωσε τίποτα παραπάνω για το λόγο που οι ηθοποιοί του Game of Thrones άδειασαν το κουτί με τα χαρτομάντηλα. ΥΠΟΜΟΝΗ.