GAME OF THRONES

Έχουμε καλά νέα για τον τελευταίο κύκλο του Game of Thrones

Εν αναμονή της 7ης σεζόν, η οποία, όπως έχουμε πει αργεί χαρακτηριστικά (καλό καλοκαίρι), ο διευθυντής προγράμματος του HBO, Casey Bloys έκανε μία δήλωση που αφορά στο Game of Thrones και ανατρέπει κάπως αυτά που γνωρίζαμε για το τέλος της σειράς.

 

Αν θυμάσαι, οι δημιουργοί David Benioff και Dan Weiss έχουν πει πως το τηλεοπτικό σόου θα κρατήσει ακόμα 2 “κουτσουρεμένες” ως προς τον αριθμό επεισοδίων σεζόν και άρα θα ολοκληρωθεί στον 8ο κύκλο. Εμείς προφανώς και δεν χαρήκαμε συνειδητοποιώντας πως το Game of Thrones θα τελειώσει σε ένα όχι πολύ μακρινό μέλλον. Διαβάζοντας όμως την πολύ πιο πρόσφατη ατάκα στη συνέντευξη του διευθυντή προγράμματος του HBO, ίσως έχουμε ανατροπή στην τελική απόφαση για το πόσο GOT μας έχει μείνει ακόμα.

“Ακόμα διαμορφώνουν το σχήμα της κάθε σεζόν και ψάχνουν τι θέλουν να κάνουν. Εγώ θα πάρω όσα θέλουν να κάνουν. Αν μου δώσουν 8, ζητήσω 10. Αλλά εξαρτάται από εκείνους. Θα μ’ ενημερώσουν”, είπε ο Bloys υπονοώντας πως οι Benioff και Weiss δεν έχουν ανακοινώσει επίσημα και μάλλον δεν έχουν αποφασίσει οριστικά για το πότε θα ρίξουν αυλαία. Επίσης προφανώς και δέχονται πιέσεις από το τηλεοπτικό δίκτυο ώστε να τραβήξουν λίγο παραπάνω την ιστορία.

Η 2η είδηση που βγήκε από τη συνέντευξη του Bloys είναι ότι το HBO δεν αποκλείει ένα prequel ή sequel. “Έχει τόσο μεγάλη έκταση αυτή η ιστορία που θα ήμασταν ανόητοι αν δεν εξετάζαμε αυτό το ενδεχόμενο. Ωστόσο ο πήχης έχει ανέβει πολύ ψηλά πια”, δήλωσε ο Bloys.