WATCHLIST

Το καυστικό σχόλιο του Χάρη Χριστόπουλου στο Twitter για τα νούμερα του Game of Love

Με ένα ιντριγκαδόρικο στόρι που ακολουθεί τη λογική του παιχνιδιού «Πέφτει η νύχτα στο Παλέρμο» (μόνο που αντί για τους δύο δολοφόνους προσπαθείς να μαντέψεις ποιοι δύο παίκτες είναι ζευγάρι), το Game of Love ξεκίνησε με τις καλύτερες των προϋποθέσεων. Μόνο που αντί να εκτοξευτεί, οι μετρητές δείχνουν ότι δεν πηγαίνει και τόσο καλά.

Τα χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης οφείλονται και στις κακές κριτικές που έχει λάβει για την ποιότητα του περιεχομένου του. Φυσικά η μπάλα έχει πάρει και τον παρουσιαστή του, Χάρη Χριστόπουλο, ο οποίος το προωθεί και το στηρίζει ανοιχτά στα social media του (εντάξει, λογικό, πρέπει να το παινέψει το σπίτι του).

Το βράδυ της Τρίτης όμως δεν άντεξε. Άνοιξε το twitter του και, στην προσπάθεια να δείξει τι φταίει και η εκπομπή δεν αποδίδει, πληκτρολόγησε:

«Τελικά έπρεπε να κάθονται σε έναν καναπέ και να παίζουν ξυστό όλη μέρα, για να κάνει νούμερα..».

 

Το tweet του έλαβε απαντήσεις.

Και όσο προσπάθησε κι αν προσπάθησε να είναι έμμεσος και να σχολιάσει με κάποιο τακτ (λέμε τώρα) ε στη συνέχεια έκανε αυτό το tweet.

 

Ορίστε το ‘πε. Ξεκάθαρα κιόλας. To GOL είναι για άλλο κανάλι και επέστρεψε στο γνωστό χριστοπουλικό του χιούμορ με αυτό.

Χάρη Χριστόπουλε μη το ψάχνεις άλλο. Αφού εσύ το ξέρεις πιο καλά απ’ όλους. Μόνο η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο.

 

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/xarisxristopoulos