MASTERCHEF

Tηλεθέαση: Τα εντυπωσιακά νούμερα που σημείωσε ο τελικός του MasterChef

Survivor, Masterchef και Game of Love ήταν έτοιμα να «κονταροχτυπηθούν» το βράδυ της Δευτέρας στη μάχη για τα νούμερα τηλεθέασης.

Το Game of Love λόγω πρεμιέρας ήθελε να πιστεύει πως έχει ελπίδες απέναντι στα εδώ και πολύ καιρό παγιωμένα Survivor 2 και MasterChef. Ωστόσο ο ανταγωνισμός ήταν πολύ μεγάλος.

Τελικός για τον διαγωνισμό μαγειρικής και όπως ήταν αναμενόμενο όλοι περίμεναν την ανάδειξη του νέου Masterchef πράγμα που αποδεικνύουν και τα πολύ εντυπωσιακά νούμερα και συγκεκριμένα το 60άρι που κατάφερει να γράψει το κοντέρ.

Το Survivor επηρεάστηκε μεν από τον τελικό του απέναντι προγράμματος, ωστόσο, συγκέντρωσε αξιοπρεπή νούμερα.

Αναλυτικότερα, το MasterChef άγγιξε το 30,4% στο γενικό σύνολο, ενώ στο δυναμικό κοινό το 36,4% στο σύνολο των ωρών προβολής του. Η στιγμή του live βέβαια ήταν εκείνη που έκανε τα μηχανάκια της Nielsen να «χτυπήσουν κόκκινο» μιας και ήταν πρώτη φορά που είδαμε live την ανακοίνωση του νικητή στην πορεία του εν λόγω διαγωνισμού. Από τις 00:30 ως τη 01:00 η τηλεθέαση ήταν 46,3% και 60,5%.

Το Survivor στις γενικές μετρήσεις έφτασε το 19,4% κατά μέσο όρο, ενώ από την άλλη το Game of Love έμεινε σε μονοψήφια νούμερα με 7,8%  στο γενικό σύνολο και 9,7% στο δυναμικό κοινό.